psycho59 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 cze nie mam pojecia gdzie mialem sie zwrocic ztym tematem za duzo jest tematow topikow ehh dobra nie wazne =============================================== chce kupic kompa tak zeby na pare lat nie zmieniac heheh wiem ze nie mozna dogonic technologi ale myslem o kupnie np procka p4 3.0 nie wiem czy lepszy ten procek czy athlon inaczej chce kupic kompa do 5-7tys zl co proponujecie jaki zestaw ja chce grac na nim :] bo jestem takim malym maniakiem hehe pozdro a@lllll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 poczekaj do wakacji az wyjdzie r420 i nv40 i wtedy pomyslissz teraz nie opyla sie nic qpowac bo lada dzien nowosci beda;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 poczekaj do wakacji az wyjdzie r420 i nv40 i wtedy pomyslissz teraz nie opyla sie nic qpowac bo lada dzien nowosci beda;]]] tez tak mysle, poczekaj jeszcze ze dwa lata i napewno cos znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 poczekaj do wakacji az wyjdzie r420 i nv40 i wtedy pomyslissz teraz nie opyla sie nic qpowac bo lada dzien nowosci beda;]]] tez tak mysle, poczekaj jeszcze ze dwa lata i napewno cos znajdziesz :)nie o to mi chodzilo - wystarczy do wakacji poczekac i juz owszem mozna w nieskonczonosc ale teraz warto te 2 miechy wytrzymac jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Trzeba tylko umieć szukać. Kilka tematów pod tobą to samo pytanie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Kompa coprawda już możesz kupić z grafą się narazie wstrzymaj (kup jakiegoś ti4200) a we wakacje jak wyjdą nowe karty to te co są teraz high - endowe stanieją i którąś z nich weźmiesz. P.S. Zmień tytuł wątku bo ten jest nieregulaminowy (sprecyzuj w nim o co Ci chodzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Zmien temat topicu bo jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...