dominik0123 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 kupiłem niedamno pamieci Elixira.Wiedzialem ze nie sa to jakies rasowe pamieci ale najlepsz z tych tzw.:'no name'. Pamięci dziwnie mi chodziły, pamiec szybko sie konczyla. Ostatnio nawet po wlaczeniu systemu cala pamiec byla zajeta co wywolalo moje wilkie zdziwienie.Przez przypadek wpadlem na ta strone i po przeczytaniu wszystkich postow wszysko wydalo mi sie jasne. :cry: Z powodu braku odpowiedniego chlodzenia nie podkrecalem procka a co za tym idzie pamieci co niepozwalolo mi rozwiac watpliwosci do tej pory. Przetestuje je jeszcze jakims programikiem (prosze o propozycje),aby sie upewnic. Prawdopodobnie bede musial je reklamowac:( Prosze takze o rade na jakie byloby je lepiej wymienic TwinMos, KingStone, czy moze Hynixy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zalozyles 2 takie same tematy - skasuj jeden zanim jakis mod to zrobi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Heh ja mialem te pamieci na tym sprzecie co w podpisie i one sie do niczego nie nadają lepiej troche dolozyc i kupic firmowe pamątki. Elixiry byly beznadziejne do o/c malo wydajne i mialem czasami przez nie problem z kompem. Moja rada wymien pamieci. A to pytanie ze pamiec ci sie szybko konczyla to przypadkiem nie masz na starcie odpalonych ze 20 programikow antywirusow, i innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Elixiry chodza na na 400 tylko na CL3 ,a 8rda nie toleruje CL3 kumpel mial identyczne polaczenie i jechal spokojnie na fsb166 na CL2.5 ,bo na CL3 potrafilo sie czasami wykrzaczyc ,za to startowaly na fsb218 niestety dla mnie CL3 to nie timingi ,wiec stwierdzam ze Elixir ddr400 nadaja sie jedynie do fsb180 (jeszcze na CL2.5 wytrzymuja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 prosze temat o tych memorkach http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63680 ja po raz kolejny dodam, ze moje elixriy 266mhz rox ! chodza na fsb 181 synchro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...