maluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie spotkał się ktoś na sieci ze specyfikacją socketa Hammera? Chodzi mi szczególnie o rozkład dziur w płycie (jeśli takowe wogóle są :mrgreen: ). Chciałem sprawdzić czy da się zrobić uniwersalnego bloczka na socket A i Hama. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Jesli chodzi o wb, to one sa uniwersalne. A zapinka raczej bedzie inna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie spotkał się ktoś na sieci ze specyfikacją socketa Hammera? Chodzi mi szczególnie o rozkład dziur w płycie (jeśli takowe wogóle są :mrgreen: ). Chciałem sprawdzić czy da się zrobić uniwersalnego bloczka na socket A i Hama. Pozdrawiam M. Qrde u AMD nie będzie :( Miałem ten sam problem z Socket A (gniazdko pięknie zwymiarowane na str. AMD a dziury nie :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Fudoshin: mój nowy bloczek będzie osadzony w otworach dookoła socketa a nie na zapince (powieś sobie ok. pół kilo i powyżej na zapince :mrgreen: ), dlatego szukam specifikacji otworów. yotomeczek: specyfikacji dziur nie dali, chamy z AMD, na swoich stronach (chyba, ja nie znalazłem), natomiast znalazłem na www.dansdata.com w jakimś artku o qlerach Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...