Snooze Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Za chwile jade po 256 kingstonka 220pln mial byc 400 mhz i cl2.5 ale zobaczymy co mi naprawde przywiezli.Jak myslicie bedzie mi to chodzic dobrze z moim sprzetem ?? W przyszlosci planuje puscic bartka na 3200 ale narazie zasilka nie wyrabia a ram wazniejszy...Potrzebuje jeszcze jakiegos progsa do testu ramu ktory nie wymaga stacji dyskietek bo niestety nie posiadam takiej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 wlasnie przywiozlem ram ale jest qfa cl3 :((( kosci samsung 352 K4H560838E-TCCC mial ktos z nimi stycznosc ?? Mam nadzieje ze pojda na cl2.5 i 400mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Mam 2 takie kosteczki ramu i chodzą na 400Mhz na cl2.5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jestes z olkusza ?? Znasz Bogdana Muzyka ?:D - filmowiec taki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jedyny walek jaki jest to to ze wykrywa mi jako 511 no ale to chyba nie problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jestes z olkusza ?? Znasz Bogdana Muzyka ? - filmowiec taki...niestety nie znam faceta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 tylko sie tak zastanawiam czemu mi wykrywa 511 ?? Nie wiem czy reklamowac to czy dac se spokuj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 tylko sie tak zastanawiam czemu mi wykrywa 511 ?? Nie wiem czy reklamowac to czy dac se spokuj ? To zależy jak BIOS pokazuje w tabelce ilość RAM'u może obcina 1MB (640KB + 384KB - powienieneś wiedzieć co mam na myśli), ewentualnie przy płytach ze zintegrowaną grafiką może pokazywać zaniżoną wartość. Z Twoim RAM'em jest wszystko w porządku Po drugie nie Kingstone tylko Kingston, chyba, że jakąś podróbkę kupiłeś :lol: Po trzecie zasilacz jest jedną z najważniejszych części w kompie (jak Ci się spali a z nim jak będziesz miał pecha parę innych rzeczy), niż więcej RAM'u. Tym bardziej jeśli lubisz overcloking. Abit NF7-S głównie ciągnie prąd z linii 12V, szukaj zasilacza z "mocnym" prądem powyżej 20A dla 12V. Porządny zasilacz np. Chieftec 360W czy Enlight, Fortron, Antec, Enermax itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mam na Abicie NF7-S Rev. 2.0 RAM'y Kingstona obsadzone w 2 i 3 slocie, pracują w Dualu Kingston HyperX 3200A 2x256MB Dual Zwrócę uwagę jak bedę w domu ile pokazuje przy postowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...