bot06 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Mam problem z (podejrzewam) k. muzyczną Creative SBLive 5,1. Problem polega na szumieniu głośników. Sterowniki mam zainstalowane. Głośniki są wporządku (sprawdzałem). Wypinałem i wpinałem kartę spowrotem do wejścia. Ogólnie dzwięk jest tylko z szumem. To nie jest wina CD-Romu (Audio). Kiedy odtwarzam mp3 szum się lekko wycisza. Czego to jest wina i jak temu zaradzić. Proszę o pomoc. :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A przestawiales ja w slotach pci? Masz moze tuner tv? Sciagales nowe starowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot06 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wcześniej niemiałem problemów z tą kartą. Gdzie się przestawia slot PCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot06 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Niemam tunera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Może włączyłeś przypadkiem "Digital Output only" najlepiej pozbądź się sterowników i dokładnie oczyść driver cleanerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Przeloz karte dzwiekowa do innego slotu pci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot06 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dobra już mam. Przeczyściłem wejście na jecka (czy jakoś tak). Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...