Pawelo83 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam Mam cefla 2,6 i mam okazję zmienić go na p4 2ghz fsb400. Co bedzie wydajniejsze? czy warto wogóle zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 A ty czytales juz kiedykolwiek jakis temat z forum czy sobie jaja robisz z tym postem ? To tak jakbys napisal ze jezdzisz maluchem i chcesz kupic punto i sie przy okazji pytasz czy bedzie szybsze (LOL) Nawet niepodkrecony 2.4HT bedzie dwa razy szybszy od tego co masz w podpisie wiec sie nie zastanawiaj tylko kupuj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 A ty czytales juz kiedykolwiek jakis temat z forum czy sobie jaja robisz z tym postem ? To tak jakbys napisal ze jezdzisz maluchem i chcesz kupic punto i sie przy okazji pytasz czy bedzie szybsze (LOL) Nawet niepodkrecony 2.4HT bedzie dwa razy szybszy od tego co masz w podpisie wiec sie nie zastanawiaj tylko kupuj . szukam i czytam ale nic w tych ramach nie znalazłem Mogę kupić p4 2 ghz a nie 2,4ghz i nie HT(800) tylko zwykłego 400fsb. dlatego się pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 bedzie wydajniej na 100000000% z PIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 P4 bedzie szybsze no i p4 sobie pociagniesz do przodu odpowiednio,,, poszukaj na forum intelowym tematow o p4 1,8 - 2,0 i ich o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 P4 bedzie wydajniejszy, choc juz na twoim miejscu bym szukal cos na FSB133(533). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mogę tylko potwierdzić - zdecydowanie Pentium. Nie ma nic gorszego i mniej wydajnego niż Celek. Więc nie ma się nad czym zastanawiać. Bierz to Pentium !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...