Cyber=) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam ! Mam Procesor Athlon xP 2500+ Barton odblokowany mnoznik. I jest taki problem przy krecieniu go na 200 fsb chodzi na 3200+ i wtedy zaczynaja sie problemy. Otóż gdy jest podkrecony to wtedy jakies dziwne piski leca z kompa niewiem z kad ale takie piski co to moze byc ?? na procku Athlon xp 2000+ mialem tez takie problemy gdy kreciłem go na 2600+ DODAM ze piskow niema przy ladowaniu sie windy itp. w windzie jest gut ale jak uruchamiiam gre jakas i uzywa 100% procka to wtedy wlasnie leca jakies piski ! CO TO moze byc ???? HELP HELP HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 moze jednak otworz bude, przyloz ucho i zobacz co piszczy... moze jakis wentyl wchodzi na wysokie obroty bo rosnie temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyber=) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nie wszystko z wiatrakami jest gut i z tem. morze siwszcza cewki wokol socketa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Morze to ty zerknij do slownika i tam poszukaj odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyber=) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 o jezu nie !! pomylilem sie a ten juz wyskakuje ! ja chce odpowiedz na moje pytanie a nie zaczynac ciagnac inny temat ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Przeciez ci nie napisze co ci moze piszcze, jak juz kolega wyzej napisal otworz obudowe i dokladnie sprawdz skad dochodzi piszczenie. Czy to piszczenie jest raz na jakis czas czy ciagle, szczegoly!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nuttie... my chyba jestesmy jacys ograniczeni. Toz mu piszczy, a my mamy mu powiedziec jak na to zaradzic. :lol: Otoz ja jednak chyba nie jestem tak ograniczony jak koledzy :lol: i dam Ci bardzo dobra rade na ten problem. STRZEL SE BARANKA O SCIANE. I podaj troche szczegolow albo (jakby to Paranoik powiedzial) WYJDZ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyber=) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 No bo tak. Jak niemam podkreconego procka to jest dobrze nic nie piszczy. Ale jak podkrece go i np. wejde do gry counter-strike w console albo puszcze prime25 to wtedy cos piszczy otwieram bude u sie przysluchje i tak cos piszczy koło socketa tylko co to morze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Sorry ze sie "panosze" a jestem niedoswiadczonym uzytkownikiem tego forum, ale uwazam ze MOZE to byc brak slownika ortograficznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mi się wydaje że kondziorki or STH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyber=) Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Kondziorki albo STH ?? CO TO STH ?? moze cos wiecej pomorzesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 STH = somethink (chyba dobrze napisane) - coś innego Czasami tak jest że przy dużym obciążeniu kondensatory (chyba) piszczą, te gorszej jakości. Spotkałem się już z tym. Nic z tym nie zrobisz, po prostu tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 STH = somethink (chyba dobrze napisane) - coś innego Czasami tak jest że przy dużym obciążeniu kondensatory (chyba) piszczą, te gorszej jakości. Spotkałem się już z tym. Nic z tym nie zrobisz, po prostu tak jest :) nie kondensatory nie piszcza , jedynie cewki moga piszczec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ide wróżyc z fusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A nie mozesz dziobac palcem (czyt zatrzymywac) wiatraki jeden po drugim ? Przynajmniej bedzie wiadomo czy to nie ich wina... A moze piszczy procesor bo go cos boli ? 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 To piszcze nie to przez za małe napiecie [prawdopodobnie] też tak maiłem i dałem Vcore + 10% i jest ok [przy Vcore +5% piszczało] wieksze nspieci i powinno byc ok - a przy okazji napisz jaką masz temperture ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Cyber próbowałeś podkręcać więcej ? - ja sie troszke się boje ty sprawdź pierwszy ... [mam qwa plomby na kompie i jak komp nie wstanie to bede musiał jechac do serwisu aby zrestatrowali bios ] :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...