Skocz do zawartości
Cyber=)

Dziwny problem przy o/c ! HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam Procesor Athlon xP 2500+ Barton odblokowany mnoznik. I jest taki problem przy krecieniu go na 200 fsb chodzi na 3200+ i wtedy zaczynaja sie problemy. Otóż gdy jest podkrecony to wtedy jakies dziwne piski leca z kompa niewiem z kad ale takie piski co to moze byc ?? na procku Athlon xp 2000+ mialem tez takie problemy gdy kreciłem go na 2600+

DODAM ze piskow niema przy ladowaniu sie windy itp. w windzie jest gut ale jak uruchamiiam gre jakas i uzywa 100% procka to wtedy wlasnie leca jakies piski !

CO TO moze byc ???? HELP HELP HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nuttie... my chyba jestesmy jacys ograniczeni. Toz mu piszczy, a my mamy mu powiedziec jak na to zaradzic. :lol:

Otoz ja jednak chyba nie jestem tak ograniczony jak koledzy :lol: i dam Ci bardzo dobra rade na ten problem.

STRZEL SE BARANKA O SCIANE. I podaj troche szczegolow albo (jakby to Paranoik powiedzial) WYJDZ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo tak. Jak niemam podkreconego procka to jest dobrze nic nie piszczy. Ale jak podkrece go i np. wejde do gry counter-strike w console albo puszcze prime25 to wtedy cos piszczy otwieram bude u sie przysluchje i tak cos piszczy koło socketa tylko co to morze byc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

STH = somethink (chyba dobrze napisane) - coś innego

Czasami tak jest że przy dużym obciążeniu kondensatory (chyba) piszczą, te gorszej jakości. Spotkałem się już z tym.

Nic z tym nie zrobisz, po prostu tak jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

STH = somethink (chyba dobrze napisane) - coś innego

Czasami tak jest że przy dużym obciążeniu kondensatory (chyba) piszczą, te gorszej jakości. Spotkałem się już z tym.

Nic z tym nie zrobisz, po prostu tak jest :)

nie kondensatory nie piszcza , jedynie cewki moga piszczec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi