CZOLG Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Witam,jak w temacie,kupował ktoś z was telefon na Allegro? Interesuje mnie Nokia 6310i,ale tylko i wyłącznie całkiem nowa,zapakowana.NIgdy takiego zakupu ważnego nie robiłem przez Allegro i trochę się boję.Jednocześnie mam do sprzedania prawie nowego SE T630,telefon nie leży mi po prostu,czy sprzedając na allegro wysyła się paczkę wartościową,żeby nic nie zginęło? Dzięki za pomoc:) A moze ktoś z was ma do sprzedania nową 6310i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Ja kupowałem właśnie Nokie 6310i przez Allegro. Wysyłka przez Servisco ( DHL ), ubezpieczona i za pobraniem. Koszt takiej przesyłki jest dość duży, ale dla świętego spokoju można poświęcić te kilka złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Ja znalazlem aukcje na ktorej koles chcial wymienic t610 na 6610 (ktora ja chcialem sprzedac zeby kupic t610, wiec aukcja idealna) ale koles mieszkal w bydgoszczy, pojechalem tam pociagiem i nie zaluje kasy co wydalem na bilet :D wiec jak mozesz to bierz odbior osobisty, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOLG Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Koleś mieszka pod Warszawą także raczej odbiór osobisty nie wchodzi w grę,może spróbuję w anonsach poszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja sprzedałem telefon przez Allegro i koleś był w pełni zadowolony (btw moja pierwsza transakcja). Ostatnio kupiłem nówkę, ale z odbiorem osobistym i też wszystko w jak najlepszy porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 W sumie Twoj wybor ale SE t630 za 6310i ? Matko boska co to sie porobilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOLG Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ha! Nie chcę się zamieniać:) Jakoś nie leży mi ten SE,spakowałem go do pudełka i czeka na nabywcę,a sam wróciłem do 6210,to jest jednak to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 No to szkoda że jesteś z gdańska bo mam do odbioru z salonu nówkę 6310i a wolę raczej T630 (niestety narazie ERA ma wyłączność na niego) . no cóż szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ja sprzedałem ostatnio Motorole E365(szajs) i kupiłem na allegro za 750zł nówke Nokie 6310i ... i jestem zadowolony...jest to właśnie telefon porządny i taki chciałem a nie jakiś shit... Dobrze robisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja sprzedawalem na allegro nokie 6310i i 0 problemow gosc full zadowolenie, tak samo na allegro kupowalem nowego kompa 6610, od pewnego sprzedawcy nie ma sie co obawiac, warto tylko posiwecic te 30zl na kuriera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja na allegro kupilem juz chyba z 6 fonow i 4 sprzedalem na allegro. Musisz uwazac od kogo kupujesz. Ja zawsze patrze na ilosc komentarzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...