Sałata Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Witam Od pewnego czasu zauważyłem, że Word co jakiś czas dopisuje mi głupie rzeczy w pisanym tekście. Zdarza się to kiedy wystąpi w tekście spójnik np: i, w, z itp. Wtedy Word zamienia tą literke na poprzedzający ją wyraz, tak, że w rezultacie otrzymuje dwa takie same wyrazy koło siebie i brak spójnika. Word od razu zaznacza to na czerwono i łatwo to wykryć niemniej jest to wysoce wkurzające. Pewnie coś gdzieś trzeba odhaczyć w opcjach, ale nie wiem co, a jeśli nie to co to i jak można się tego pozbyć. Pomóżcie. Z góry dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Jak sądze to Office 2003 ?? Poszukaj w Opcjach czegos pod katem Autouzupełnianie czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 office xp narzedzia / opcje autokorekty / zmieniaj tekst podczas pisania (odchacz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 na razie działa, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...