metal Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Chce zrobić moda obudowy i mam zamiar walnąć 2 wentyle 80x80mm żeby chłodziły wnętrze budy :D heh... i mam pytanie dotyczące wentyli. Co sądzicie o wentylu Thermaltake TT-8025A-2B ??? [32 zeta] A poza wentylami to w budzie walne "okno" z pleksi z boku obudowy. Całą budę machnę w kolorach czarno-czerwonych [wnętrze może też :D ] i może do środka dam czerwony neonik [ok.40zeta] :twisted: aaa i jeszcze jedno czy moge do tego co mam walnąć zasilacz o większej mocy ??? np.300W [aktualnie mam 230W] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 no to moduj! :), tylko polecam szybe a nie plexi bo sie rysuje, a szyba jest nawet tansza czasem (mozna zamowic u szklarza) , 300 w do dodatkowych wentyli i oswietlenia to jest b dobry pomysl, chyba ze dolozyc drugi zasilacz tylko do wentyli i oswietlenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mod mod i jeszcze raz mod byle szklo a nie plexa a zasilka mocniejsza to by ci sie zdala, mam podobna platforme celek 1G i lampeczki i wentyli trochu i na 300W to spoko smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Jak juz zrobisz moda, a mosz mozliwosc zrobienia fotek to chetnie zobacze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 tak szkło tylko żadne plexi strasznie sie rysuje (strasznie !!!) ja tam mam zwykle sunony 80x80 i jak narazie chodzą bez zarzutu a pozatym są ciche 2300obr. no i dobry zasilacz to jest podstawa bo jak mówisz że bedziesz jeszcze noeona to kurde ze 300W to minimum :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: mysle ze Thermaltake TT-8025A-2B to dobry wybor. mam takiego i zastanawiam sie na dokupieniem kilku dodatkowych i zrobieniem moda budy. wiatraki naprawde wydajne i ciche, plecam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...