cobex Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Kończy się gwarancja na mojego WinFasta GF4Ti4800SE, jako że mam trochę możliwości mogę dostać nową, wymienioną na inną. Zaproponowano mi "WinFast FX5700 128MB VIVO" lub "HIS Radeon 9600pro 128MB". Zastanawiam się którą brać, nie będe nic kręcił, prawdopodobnie zostanie ta karta sprzedana ( nie od razu ), nie wiem tylko za którą dostanę więcej. Jakiś czas będe ją miał, jestem trochę bardziej przekonany do WinFasta. Chętnie poznam Wasze zdanie na ten temat. Wymienić muszę bo mam gwarancję tylko do końca tygodnia. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ciężka sprawa, 9600Pro i 5700 nie za bardzo idą na Allegro, ja na Twoim miejscu brałbym 9600Pro (choćby dlatego że u mnie w sklepie różnica ok 40zł na korzyść Radka - nie zapominając o możliwościach o/c i wydajności w PS2.0). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ciężka sprawa, 9600Pro i 5700 nie za bardzo idą na Allegro, ja na Twoim miejscu brałbym 9600Pro (choćby dlatego że u mnie w sklepie różnica ok 40zł na korzyść Radka - nie zapominając o możliwościach o/c i wydajności w PS2.0). No tak, ten WinFast jest z VIVO a to troszeczkę podnosi cenę. Dla siebie chyba brałbym WinFasta ale na handel chyba masz rację, trochę więcej dostanę za Radeona mimo iż w hurtowni cena za te dwa modele praktycznie taka sama. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...