sliver Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23286935 co o tym myslicie?? serio jest taki soft?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 1) Widziałem kiedys bardzo podobny progs w necie do sciagniecia 2) Na kumpla 233MMX chodzi wszystko bez tego progsa. Sam mu naprawiłałem tego kompa i uwazam ze swietny jest. Nie wiem co go takim czyni ale naprawde jest bardzo szybko a nie ma reszty bebechów jakiejś super dobrej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Oj te podpuchy z allegro.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Po pierwsze - to wbrew regulaminowi allegro (oprogramowanie gnu/gpl), więc aukcji jutro nie będzie :P, po drugie ten super program to sld codec pack. Polecam te kodeki - u mojej kobitki wszystko śmiga na pII 300 MHz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 kodeki zostana niedlugo zniszczone z racji zblizajacych sie wyborow parlamentarnych :]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...