SoboL_13 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Dwa pytania! Duzo napisane na temat moda L12 jest ale wszystko wookol NF7 albo AN7. Czy ten mod ogranicza sie tylko do ABITow?? Zrobilem cos takiego na Bartku2500+ (fsb do 200mhz drutem) na Gigabyte 7VT-600 (kt600) i chodzi....ale tylko pierwsze 5 min....potem restart ( i tak w kolko ) .... ( bez moda dzialalo ok ) Czym to moze byc spowodowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Masz caly rozlegly temat o L12 modzie, czemu tam o to nie spytasz??. A propo to przeciez mozna zrobic moda na procku laczac wszystkie mostki L12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 pewnie ze mozna.... ...ale jaka mam pewnosc ze bedzie dobrze dzialalo, skoro na drucie bylo zle... skrobac to potem??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Moze to wlasnie te druty cos zlego powodowaly. Przeciez moesz sobie zamalowac olowkiem te mostki i nie bedziesz musial nic skrobac :P. A propo skrobania to ja mam na procu taki dziwny lakier, ze nie da sie go w ogole pozbyc :P. Praktycznie niezmywalny. Probowalem zmywaczem do paznokci i za bardizo nic - jak metal. A rozpuszczalnikiem nie bede szorowal :P. Ale mi to tak znowy nie przeszkadza mam mazniete tylko dwa mostki L2 i L5 wiec jest Athlon Mobile :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 hmmm.....a moze SZCZOTKA RYŻOWA??:))) ....ta to by ten lakier napewno ruszyla... :twisted: a co do moda.....to chyba sproboje tego ołówka;) zobaczymy co z tego wyjdzie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Od siebie dodam, że na mojej 8RDA L12 nie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Od siebie dodam, że na mojej 8RDA L12 nie działał.Na 8RDA(+) jest zworka jclk, która służy do takiego właśnie "modowania" :wink:. U mnie działa to w ten sposób, że jak ustawię na 133/166 to stabilnie mam tylko FSB223 a jak ją zdejmę (czyli jest 100/133) to mam FSB225. Dowiedziałem sie o tym stąd: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...1241#post191241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 napewno nie dziala l12 na epoxsie a ja chcialem zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 L12 to jest właśnie zworka jclk!! I nie trzeba żadnego moda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 na epoxsie to gura na 245fsb sie dojdzie mi sie na starym procu na 243 uruchomil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 no a co z Epoxem 8RDA3+ ? bede musial zmieniac na Abita ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Przeciez kazda plyta niezaleznie od marki ma inna gorna granice FSB, wiec Twoje pytanie 5M@I_3[ jest bez sensu. Jak nie sprawdzisz na swoim Epoxie to sie nie dowiesz. To jest jedyny sposob, bo nikt Ci nie powie ile max pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 kto pyta nie błądzi ! :D nie jest bez sensu, bo nawet artykuł czytałem, że to tylko na abitach NF7 działa ! dlatego pytam się, może ktoś miał z tym doczynienia ! konkretnie nikt mi nie powie, ale chce tylko wiedziec, czy L12 mod podwyzsza trochę stabilne FSB też w moim przypadku ? co tu jest bez sensu ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...