kojak_ct Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Spotkaliście się z takim błędem w XP??? 8O Chciałem zainstalować nowe stery do grafy! Odinstalowałem stare i zapuściłem nowe i [Ciach] instalka pokazała mi taki oto komunikat: Wystąpił problem z aplikacją SUF60Runtime i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Klikając na raport o błędach pisze: AppName: irsetup.exe AppVer: 6.0.1.2 ModName: irsetup.exe ModVer: 6.0.1.2 Offset: 00017399 Więc zapuściłem ponownie system z obraz i to samo! Następnym razem to samo! :evil: Co jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 moze to pomoze http://www.wilderssecurity.com/index.php?b...y;threadid=9848 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Niestety tam też nie znaleźli rozwiązania. Tylko spekulacje. :cry: Nie mam wyjścia! Dam Low Level Format i zobacze czy pomoże! :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Po sformatowaniu HDD w całości czyli zdjęciu i założeniu na nowo partycji i gruntownym formacie system zainstalował się poprawnie i wszystko wróciło do normy! :D Ehh. A już bałem się, że coś w kompie padło! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...