Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

cze ktora jest lepsza wgrach i pozatym radeon 9600pro 128mb/128bit power color 400/400 czy GeForceFX 5600 Gainward FX Ultra/780 TV/DVI 256MB bo chce kupic dzis jakos i kurna juz sam niewiem cala noc nie spalem i mam wielkiego dylemata!!!!!dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile chcesz wydać? Ten radeon to kicha, zobacz jakie ma niskie taktowanie pamięci. Napisz też ile każda z kart kosztuje.

Nie mogę, dawno się tak nie śmiałem...

Temat do zamknięcia, odpowiedzi na to pytanie poszukaj sam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę, dawno się tak nie śmiałem...

Temat do zamknięcia, odpowiedzi na to pytanie poszukaj sam  8)

Nie wiem dlaczego miałbyś się tak śmiać, jest to wersja bodjże pro-l z zaniżonym taktowaniem pamięci, czyli faktyczne ma 200. Radeon jest świetną kartą, ale akurat nie ten model.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest to wersja bodjże pro-l z zaniżonym taktowaniem pamięci, czyli faktyczne ma 200. Radeon jest świetną kartą, ale akurat nie ten model.

Co całkowicie wystarcza mu do tego, aby stwierdzić że jest lepszy od tego FXa 8)

Zawsze to będzie radek pomiędzy 9600 a 9600pro, po podkręceniu jeszcze bardziej zbliżysz się do pro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radeon 9600 pro 128mb/128bit power color 400/400 kosztuje 620zl a GeForceFX 5600 Gainward FX Ultra/780 TV/DVI 256MB kosztuje prawie 700zl i mi chodzi ote modele ktory mam wybrac ktory jest lepszy tylko do gier!!!!!!

Za te 700 zeta to kup porzadnego Radeon Saphire 9600 Pro a i tyle, po chol..... ci 256 MB na tych kartach , temat do zamkniecia jak powiedzial Kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w warszawie to żaden problem, moge być nawet tak miły że kupie dla kogos tą karte i wyśle :D geiełde elektroniczną mam po drodze z pracy do domu, albo zapraszam na wycieczkę do wwa :P

No to ja bym sie Psyho nawet nie zastanawial tylko dogadal sie kolega i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w warszawie to żaden problem, moge być nawet tak miły że kupie dla kogos tą karte i wyśle :D geiełde elektroniczną mam po drodze z pracy do domu, albo zapraszam na wycieczkę do wwa :P

W ktorym sklepie kolo GUSa masz radka 9500@pro jesli mozna wiedziec? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczeze polecam 9500 ale mam aktualnie i testuje GF 5600XT 128mb i 128bit nie widze szczególnych róznic a w testach w marku'03 osiągnol o cale 600ptk więcej a ale niestety w 2001 o 1000 mniej decyzja nalezy do ciebie ja bym polecil i tego i tego osobiscie wybieram radeona 9500 i Mam o sprzedacnia GF FX 5600XT 128mb 128bit -450zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...