kutto Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 CZe, kupilem ostatnio Monitor COMPAQ P1100 i mam problem. Podczas pracy czasami, ale bardzo slabo, obraz migota (jasne - ciemne). Grafa to ATI 9200SE na 1200x1000 odswiezanie 100Hz ponizej obraz jest niestabilny. Nie wiem czy dlugosc kabla sygnalowego 3m moze miec jakis wplyw? Moze byc tak ze gosciu z Allego sprzedal mi BADZIEW!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Moze byc, ze badziew - czemu nie? Poza tym troche dlugi kabel. Byl tak oryginalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 dlugi kabel, slabo ekranowany... stawiam na kabel lub steru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutto Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 CZe i dzieki za jakiekkolwiek opinie, kabel zmienilem na krotszy ale nic nie pomoglo, migota dalej i oczy sie mecza po krotkim czasie, prawdopodobnie podczas transportu nie obchodzili sie z nim najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...