Mrozpa Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 W Promocji można zdobyć promocyjne punkty Profit przesyłając do Programu swój adres email - wzamian uczestnik otrzymuje 500 punktów i najnowsze informacje o Programie Profit. Wysyłając SMS na numer 300. W treść SMS'a należy wpisać słowo "email", następnie po spacji swój adres email (bez dodatkowych oznaczeń), np.: email jan.kowalski@idea.pl. Jeżeli adres e-mail będzie prawidłowy uczestnik otrzymuje email od Programu Profit, a do Jego konta dodane zostaje dodatkowo 500 punktów. Jeżeli podany adres e-mail będzie nieprawidłowy, uczestnik dostanie SMS z prośbą o jego poprawienie. Punkty zostaną przyznane po przesłaniu poprawnego adresu. Na podany adres będą wysyłane najnowsze informacje o promocjach, nowościach i nowych ofertach w Programie. Promocja trwa od 22 marca do 31 maja 2004 roku i dotyczy osób, które po raz pierwszy podają do Programu swój adres mailowy. Punkty zostaną przyznane do 28 czerwca 2004 roku Mozecie tez skorzystac pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Mozesz podac linka do tych wiadomosci bo na idea.pl nie potrafie tego znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 i ile kosztuje ten sms ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 IDEA Profit schodzi na psy jeśli chodzi o sklepy w których można dostac zniżkę. Zostało chyba Zibi, Vision Express, Scan Holiday... Najbardziej jestem zadowolony z możliwości wymiany punktów na karty POP, SMS'y, minuty, zresztą teraz wymagają mniejszej ilości punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Mi zostal tylko miesiac w Idea. Na koncie mam ponad 2300 pkt. Daje mi to 120 minut gratis wiec napewno wysle SMS aby sobie nabic konto. Teraz jedynie interesuje mnie te 500 pkt, o ktorych jest ten watek. 80 SMS by sie przydalo na ostatni miesiac. Huh, 150 minut w sumie na 1 miech + 80 SMS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 To jak to jest z tym SMS'em gdzie można o tym poczytać :?: Wysłałem SMS'a i dostałem 500 punktów Profit, fajnie doładuje sobie konto :wink: . A maile od Idea Profit wrzucić można na listę spamu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 linka nie podesle bo nie mam, a informacje mam z pierwszego zrodła, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No wyslalem tego SMS. Przyszla odp, ze przyjety jest moj email ale zadnych pkt nie dostalem. Minelo juz 18 godz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Tak ja napisalem wczesniej (Punkty zostaną przyznane do 28 czerwca 2004 roku) wiem ze kazdy by chcial je otrzymac odrazu ale tak nie jest. acha koszt sms pod 300 to 0,24pln pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dupki, zrobili tak, że jak masz telefon na firmę to nie można zbierać punktów... grrr... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 no i wyslalem, dzieki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dupki, zrobili tak, że jak masz telefon na firmę to nie można zbierać punktów... grrr... :/Osz, kur** !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Dupki, zrobili tak, że jak masz telefon na firmę to nie można zbierać punktów... grrr... :/Osz, kur** !! Eeee jednak można 8O (przynajmniej tak wynika z regulaminu). Kurde jakiś czas temu próbowałem się zarejestrować i nie mogłem :? Wtopiłem jakieś 5000 pkt. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jak wtopiles az tyle pkt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jak wtopiles az tyle pkt ? Ehhh... miałem przez 3 miechy naprawdę "mocne" rachunki... A kij z nimi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 sms wyslany a maila ani widu ani slychu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...