TanneR Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Można w jakiś sposób typu mostki L7 lu zwieranie nóżek pod procem (tak jak się to robiło na celeronach) zwiększyć napięcie na Duronie powyżej 1,85 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Mi się wydaje że nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 powyżej 1,85 V chyba się nie da za pomocą łączenia mostków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 powyżej 1,85 V chyba się nie da za pomocą łączenia mostków.NIe chyba tylko napewno się nie da. Jedyne co ci pozostaje to vmod płyty, albo płyta która daje możliwość ustawienia więcej (jak dobrze pamiętam to do 2,2V niektóre dają) Ewentualnie możesz mieć nieznacznie powyżej 1,85V wtey gdy twoja płyta zawyża napięcie. U mnie jak ustawię 1,85 to mam realnie 1,89, więc zależnie od płyty możesz uzyskać do ok. 1,9. Jeśli tyle ci nie wystarcza (albo płyta nic nie "zawyża") to pozostaje vmod... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...