Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Mam od dnia dzisiejszego klawiature multimedialną Samsung SDM4500P i ma ona klawisze takie jak Play, Pause, Stop, Next etc. Chciabym tak skonfigurować jej klawisze za pomocą softu aby te klawisze ( Play, Stop, Pause etc. ) znalazły zastosowaniu w Winampie ! Jak to zrobić ??? Jakie komendy wpisać ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ogolnie jestem pelen szacunku do osob z tyloma postami ale czasem rece mi opadaja przy tego typu naglowkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ogolnie jestem pelen szacunku do osob z tyloma postami ale czasem rece mi opadaja przy tego typu naglowkach...Robie to specjalnie aby ludzi przyciągnąć !!! REKLAMA I JESZCZE RAZ REKLAMA ! :wink: Niech moderzy wywalą to na software.........nie mam nic przeciw temu.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Reklama czego? :) Dookola same reklamy... tyle ze niewiele z nich jest warta uwagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Reklama czego? :) Dookola same reklamy... tyle ze niewiele z nich jest warta uwagiTakie życie ! :wink: Ale teraz prosze o sensowne odpowiedzi ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mialem podobny problem przy moim keyu dopiero jak wyszedl nowy soft do niego to moglem konfigurowac kazdy multimedialny key jak chcialem i bylo tam do wyboru rozne komendy min. play/pause media track, next itp. do programu obslugujacego pliki audio wiec moze jak tego nie masz to poszukaj nowego softu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mialem podobny problem przy moim keyu dopiero jak wyszedl nowy soft do niego to moglem konfigurowac kazdy multimedialny key jak chcialem i bylo tam do wyboru rozne komendy min. play/pause media track, next itp. do programu obslugujacego pliki audio wiec moze jak tego nie masz to poszukaj nowego softu Jaką masz klawiaturke ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Microsoft Internet Keyboard wiec raczej soft nie bedzie pasowal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ja tam mam logitech cordless itouch desktop i jak instaluje winampa to nie musze nic ustawiac wszystkie klawisze multimedialne sie ustawiaja tak że play to jest play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 koleś ma 1200 postów i kupuje keyboarda Samsunga. No pogieło Cie Wofek. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 koleś ma 1200 postów i kupuje keyboarda Samsunga. No pogieło Cie Wofek. :)eeeeeeeeee........... mało kaski :wink: lepsze to niż nic - no prawie - 5 letnie BTC łamane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 koleś ma 1200 postów i kupuje keyboarda Samsunga. No pogieło Cie Wofek. :) Ja mam keyboard Samsung'a i służy mi już 4 rok - tzn. w tej chwili używa go już siostra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a ja mam najprostszego logitecha i jestem z niej zadowolony. dałem 69zeta a multimedialny samsung kosztował jakieś 70. tyle że mnie nie zależało na multymediach tylko na tym jak się pisze. Na takim samsungu po prostu nie mogłem pisać a na tym logitechu zasuwam jak gupi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a ja mam najprostszego logitecha i jestem z niej zadowolony. dałem 69zeta a multimedialny samsung kosztował jakieś 70. tyle że mnie nie zależało na multymediach tylko na tym jak się pisze. Na takim samsungu po prostu nie mogłem pisać a na tym logitechu zasuwam jak gupi...Ja kupiłem Samsunga za 33 zł netto ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 A ja mam klawiature Chicony za 20zł i spisuje się bezawaryjnie już 3 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 A ja mam klawiature Chicony za 20zł i spisuje się bezawaryjnie już 3 lata.Chicony jest fajocha !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mozesz sprobowac tak: zaprogramuj klawisze tak, aby odpowiadaly skrotom klawiaturowym Ampa (z klaw numerycznej: 5=play 6=next track 4=prev track). Wada jest to, ze nie da rady w ten sposob sterowac nim gdy nie jest w aktywnym oknie. Poza tym jesli uzywasz OverlayMode, to gdy bedziesz korzystal z multimedialnych funkcji klawiatury (przy wlaczonym OSD) to ten tryb sie wylaczy. Jest taki fajny zamiennik Microsoftowego explorera - powloka LiteStep. Tam jest takie male okienko w pasku, za ktorego pomoca mozesz sterowac odtwarzaczem. PS. Ja mam Trust Cordles Desktop (czy jakos tak) - radio. To praktycznie to samo co Genius. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...