Skocz do zawartości
Wofek

Klawiatura multimedialna a Winamp !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od dnia dzisiejszego klawiature multimedialną Samsung SDM4500P i ma ona klawisze takie jak Play, Pause, Stop, Next etc. Chciabym tak skonfigurować jej klawisze za pomocą softu aby te klawisze ( Play, Stop, Pause etc. ) znalazły zastosowaniu w Winampie ! Jak to zrobić ??? Jakie komendy wpisać ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie jestem pelen szacunku do osob z tyloma postami ale czasem rece mi opadaja przy tego typu naglowkach...

Robie to specjalnie aby ludzi przyciągnąć !!! REKLAMA I JESZCZE RAZ REKLAMA ! :wink: Niech moderzy wywalą to na software.........nie mam nic przeciw temu..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem podobny problem przy moim keyu

dopiero jak wyszedl nowy soft do niego to moglem konfigurowac kazdy multimedialny key jak chcialem i bylo tam do wyboru rozne komendy min. play/pause media track, next itp. do programu obslugujacego pliki audio

wiec moze jak tego nie masz to poszukaj nowego softu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem podobny problem przy moim keyu

dopiero jak wyszedl nowy soft do niego to moglem konfigurowac kazdy multimedialny key jak chcialem i bylo tam do wyboru rozne komendy min. play/pause media track, next itp. do programu obslugujacego pliki audio

wiec moze jak tego nie masz to poszukaj nowego softu

Jaką masz klawiaturke ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam najprostszego logitecha i jestem z niej zadowolony. dałem 69zeta a multimedialny samsung kosztował jakieś 70. tyle że mnie nie zależało na multymediach tylko na tym jak się pisze. Na takim samsungu po prostu nie mogłem pisać a na tym logitechu zasuwam jak gupi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam najprostszego logitecha i jestem z niej zadowolony. dałem 69zeta a multimedialny samsung kosztował jakieś 70. tyle że mnie nie zależało na multymediach tylko na tym jak się pisze. Na takim samsungu po prostu nie mogłem pisać a na tym logitechu zasuwam jak gupi...

Ja kupiłem Samsunga za 33 zł netto ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz sprobowac tak: zaprogramuj klawisze tak, aby odpowiadaly skrotom klawiaturowym Ampa (z klaw numerycznej: 5=play 6=next track 4=prev track). Wada jest to, ze nie da rady w ten sposob sterowac nim gdy nie jest w aktywnym oknie. Poza tym jesli uzywasz OverlayMode, to gdy bedziesz korzystal z multimedialnych funkcji klawiatury (przy wlaczonym OSD) to ten tryb sie wylaczy. Jest taki fajny zamiennik Microsoftowego explorera - powloka LiteStep. Tam jest takie male okienko w pasku, za ktorego pomoca mozesz sterowac odtwarzaczem.

PS. Ja mam Trust Cordles Desktop (czy jakos tak) - radio. To praktycznie to samo co Genius.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...