ptaku666 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie wiem co jest grane ale jak włacze jakas mp3 to jak ona sie skonczy to nie przechodzi do nastepnej tylko stoi w miejscu i musze sam myszka zapuscic ta drugą z kolei piosenke! Szukałem juz w ustawieniach i nic nie znalazłem, jesli ktos wie o co chodzi proszę o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A czy to nie jest przypadkiem jakaś wersja beta??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sprobuj odinstalowac program. Usun katalog Winamp. Usun wpisy z rejestru: HKEY_CURRENT_USERSoftwareWinamp HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENullsoft i zainstaluj program na nowo... kazik2000, jest juz release: http://download.nullsoft.com/winamp/client..._snowpatrol.exe :idea: i jeszcze jedno: w ustawieniach winampa masz taka opcje aby zmieniac recznie utwory - moze masz to zaznaczone. Options, Preferences, General Preferences, Playlist: MANUAL PLAYLIST ADVANCE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Preferencje > Playlista > odznacz manual playlist advance. BTW. Rejestr... Mozna i tak chociaz nic to raczej nie da bo Winamp ma config we wlasnym katalogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 [M]aRoo, juz to napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 [M]aRoo, juz to napisalem. Dopiero dzisiaj zauwazylem, Sorka. Wczoraj zdazylem tylko przeczytac to o rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...