xan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze mam od dwoch lat dysk Seagate Medalist , ostatnio cos sie w nim zwalilo i chcialbym go oddac do serwisu . Tyle ze firma w ktorej go kupilem padla tak samo jak dysk ! . I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk . Jezeli ktos juz mial taki sam problem i go rozwiazal to prosze o pomoc . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze mam od dwoch lat dysk Seagate Medalist , ostatnio cos sie w nim zwalilo i chcialbym go oddac do serwisu . Tyle ze firma w ktorej go kupilem padla tak samo jak dysk ! . I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk . Jezeli ktos juz mial taki sam problem i go rozwiazal to prosze o pomoc . Arek Nie wiem, ale jes napewno jakaś Polska oficjalna strona seagate`a. Tam gdzies powinna być lista autoryzowanych serwisów. Albo najlepiej powinien tam być jakis mejl do nich - napisz jak wygląda sytuacja i czekaj co odpiszą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Musi być jakiś serwis, tylko czy w polsce :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Musi być jakiś serwis, tylko czy w polsce :P. Nawet jak nie ma w Polsce to są inne serwisy tylko wtedy posypie sie kasa!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 http://www.seagate.com/support/service/pro...dure_drive.html nic innego nie znalazłem, ale w liście polskich dystrybutorów jest coś takiego jak Serviceland :) :) :) zara puszcze linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 poszukaj po tych stronach, ew zadzwoń do tego servicelandu bo strony nie mają :( Action Sp. z O. O. Ul. Jana Kazimierza 46/54 Warsaw, 01-248 PL Phone: 48 22 836 6228 Web Address: www.action.pl ______________________ JTT COMPUTER SA Braci Gierymskich 156 Wroclaw, 52-403 PL Phone: 48 71 3475 924 Web Address: www.jtt.com.pl ______________________ RAWO Witosa 12 Kobylka, 05-230 PL Phone: 48 22 7719200//77-19-600 Web Address: www.rawo.com.pl ______________________ Serviceland ul. Zeromskiego 3/11 Wegrow, 07-100 PL Phone: ( 48-602) 28-40-39 Web Address: N/A ______________________ AVIF-URBI Gniewska 15/30 Gdynia, 81-047 PL Phone: 603650935 Web Address: N/A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze mam od dwoch lat dysk Seagate Medalist , ostatnio cos sie w nim zwalilo i chcialbym go oddac do serwisu . Tyle ze firma w ktorej go kupilem padla tak samo jak dysk ! . I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk . Jezeli ktos juz mial taki sam problem i go rozwiazal to prosze o pomoc . Arek Jakie masz plomby na dysku ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Jakie masz plomby na dysku ??? Plomby w sensie "sticker'y".... Jeżeli zielone z literką A to wal do Action'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 http://www.seagate.com/support/service/pro...rive.html nic innego nie znalazłem, ale w liście polskich dystrybutorów jest coś takiego jak Serviceland :) :) :) zara puszcze linka Dzieki wszystkim za pomoc . Action odpada niestety :( . Mieliscie kiedys taki problem z dyskiem ze po wpieciu go do zasilania w komputerze komp sie nie chce podniesc ??? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ja tak miałem ale z recorderem jak dostał 12v tam gdzie 5v być miało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ja tak miałem ale z recorderem jak dostał 12v tam gdzie 5v być miało Chyba az tak nisko mnie nie cenisz ? Chodzi o to ze zasilacz sie zjaral :( i pociagnal dysk ze soba ( ogolnie rzecz biorac objawy sa takie ze jak podlacze dysk to z kompa trzeba zasilacz wylaczycz bo plyta inaczej sie nie podniesie . Wogule mam pecha i wszystko mi sie dziwnie psuje :( Poczynajac od zlamanej nogi w srodku wakacji , po czym 5 minut pozniej zerwanym kablu od sieci lokalnej ktorym plynie net , a konczac na tym ze mialem fajerwerki w kompie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...