Skocz do zawartości
xan

Problem z Gwarancja

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to ze mam od dwoch lat dysk Seagate Medalist , ostatnio cos sie w nim zwalilo i chcialbym go oddac do serwisu . Tyle ze firma w ktorej go kupilem padla tak samo jak dysk ! .

I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk .

Jezeli ktos juz mial taki sam problem i go rozwiazal to prosze o pomoc .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to ze mam od dwoch lat dysk Seagate Medalist , ostatnio cos sie w nim zwalilo i chcialbym go oddac do serwisu . Tyle ze firma w ktorej go kupilem padla tak samo jak dysk ! . 

I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy  jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk  .

Arek

Nie wiem, ale jes napewno jakaś Polska oficjalna strona seagate`a. Tam gdzies powinna być lista autoryzowanych serwisów. Albo najlepiej powinien tam być jakis mejl do nich - napisz jak wygląda sytuacja i czekaj co odpiszą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj po tych stronach, ew zadzwoń do tego servicelandu bo strony nie mają :(

Action Sp. z O. O.

Ul. Jana Kazimierza 46/54

Warsaw, 01-248

PL

Phone: 48 22 836 6228

Web Address: www.action.pl

JTT COMPUTER SA

Braci Gierymskich 156

Wroclaw, 52-403

PL

Phone: 48 71 3475 924

Web Address: www.jtt.com.pl

RAWO

Witosa 12

Kobylka, 05-230

PL

Phone: 48 22 7719200//77-19-600

Web Address: www.rawo.com.pl

Serviceland

ul. Zeromskiego 3/11

Wegrow, 07-100

PL

Phone: ( 48-602) 28-40-39

Web Address: N/A

AVIF-URBI

Gniewska 15/30

Gdynia, 81-047

PL

Phone: 603650935

Web Address: N/A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz czy ktos z was ma jakis pomysl jak oddac ten dysk do naprawy ? Chodzi mi mianowicie o to , czy  jest jakis glowny serwis Seagatea gdzie moge oddac dysk  .

Arek

Jakie masz plomby na dysku ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.seagate.com/support/service/pro...rive.html 

nic innego nie znalazłem, ale w liście polskich dystrybutorów jest coś takiego jak Serviceland :) :) :) zara puszcze linka

Dzieki wszystkim za pomoc . Action odpada niestety :( .

Mieliscie kiedys taki problem z dyskiem ze po wpieciu go do zasilania w komputerze komp sie nie chce podniesc ??? .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak miałem ale z recorderem jak dostał 12v tam gdzie 5v być miało

Chyba az tak nisko mnie nie cenisz ? Chodzi o to ze zasilacz sie zjaral :( i pociagnal dysk ze soba ( ogolnie rzecz biorac objawy sa takie ze jak podlacze dysk to z kompa trzeba zasilacz wylaczycz bo plyta inaczej sie nie podniesie .

Wogule mam pecha i wszystko mi sie dziwnie psuje :( Poczynajac od zlamanej nogi w srodku wakacji , po czym 5 minut pozniej zerwanym kablu od sieci lokalnej ktorym plynie net , a konczac na tym ze mialem fajerwerki w kompie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...