Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 W tym tygodniu znowu "male" opoznienie, ale znowu wiatr mi w oczy nadmuchal i wszystko bylo przeciwko mnie :) W kazdym razie uporalem sie, a zeby nie bylo, ze sie w tym czasie obijalem to zmienilem nieco wystroj wykresow, mam nadzieje ze sie spodoba :> Ale wracajac do tematu... Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team ;) Fido, Chaos & co. vs Maybach fuxmen qPa sp. z.o.o vs Aragorn fuxmen qPa sp. z.o.o vs A[tlon] TEAM The B Team vs Fido, Chaos & co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 a tak dla ciekawosci to jakbyscie chcieli wiedziec to Chaos i Fido w jednym stali domku :)) Tak wyglada Kwatera Główna teamu "Fido, Chaos & CO." zdjecie zrobione z wysokosci mojego wyra :) Fido spi pod spodem ... Tak wyglada nasze 4,6ghz z "lotu ptaka" .. :arrow: po prawej srebrny chieftec Fida (zebyscie widzieli jak spuchł gdy go niosl odemnie ze sklepu.. :) on taki chydy zabiedzony i targał z 500m 15kilo) :arrow: po lewej moj Tracer (jeszcze bez przeróbek) kazdy ma jakies 2,3ghz (ino ze ja na wyzszym FSB ;p) i liczymy kolo 10WU dziennie kazdy :) :) .. co daje ponad 1/3 całego nazsego teamu :) ponowiam tezmoje prosbe by ktos PRZYKLEIL ZNOW TOPIC Z AKTUALNYMI STATAMI no i zycze milego ogladania statystyk :) w tym tygodniu wyjatkowo ja hostuje bo Fido mial problemy ze stroną wiec jakby cos nie dzialalo to pretensje do serwerów poznanskich uczelni :))) .. no ale powinno smigac :) ideeeeeeeeeeee spac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 no ladnie ladnie........ ale cos te linki nie chca dzialac. ps.... biurko i krzesla rulez ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 (ino ze ja na wyzszym FSB ;p)ech... nie wytrzymalby po cichu... :D dns, biurko i krzesla akademickie ;] co do linkow to ja tez musze refreshowac i dopiero za ktoryms razem wchodzi, teraz cos nam net strasznie muli, ledwo posta pisze, jutro jak zacznie chodzic normalnie to przerzuce to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 a ja zgłaszam ze znowu jestem pominięty ;( :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Z blizej nie znanych mi powodow nie ma o Waszej druzynie danych z dni 22-24 marca, a porownanie bylo robione z dni 24-31, wiec jesli nie bylo Cie 24 to jestes brany jako nowy uzytkownik. Co ciekawe zajrzalem do historii (trzymam wszystkie pliki sciagniete z netu dla kazdego dnia na wszelki wypadek) i tam tez Cie nie ma, wiec albo jest to blad po stronie serwera Seti albo Cie w te dni nie bylo w Tweaku. Nie byly to czasem te dni, co "uciekles" do jakiejs tam swojej druzyny a potem wrociles znowu ? Jesli tak to wszystko sie zgadza i nie ma niejasnosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ej Fido looknij ma Fuxmen vs A[tlon] TEAM bo jest zly link i nie moge obejzec naszej rywalizacji 8) znowu dobra robota tak trzymac :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 wybacz mu .. on jzu ledwo na slepia patrzal jak linki robil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 W tym tygodniu Vader mnie łyknie, mam kompa w kawałkach bo zachciało mi sie bawić w moding ;) i WC jest na sznurkach więc komp pracuje tylko jak go pilnuje :D ( zaliczyłem dwa wycieki :( ) a reszta mojego teamu się zbuntowała wiec praktycznie sam licze, obrócz jednego bartonka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 tarpaN: juz dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 tarpaN: juz dzialathx :D spoko macie pokoj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Z blizej nie znanych mi powodow nie ma o Waszej druzynie danych z dni 22-24 marca, a porownanie bylo robione z dni 24-31, wiec jesli nie bylo Cie 24 to jestes brany jako nowy uzytkownik. Co ciekawe zajrzalem do historii (trzymam wszystkie pliki sciagniete z netu dla kazdego dnia na wszelki wypadek) i tam tez Cie nie ma, wiec albo jest to blad po stronie serwera Seti albo Cie w te dni nie bylo w Tweaku. Nie byly to czasem te dni, co "uciekles" do jakiejs tam swojej druzyny a potem wrociles znowu ? Jesli tak to wszystko sie zgadza i nie ma niejasnosci :) no fakt nie było mnie przez 2 dni, zwarcam honor, trudno w nastepnych już bede :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 no nareszcie powrót do formy, athlon nie dam sie tak latwo dzisiaj cos słabo ale nie poddam się !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Przyklejone. Zmiany kierujcie do mnie. Sprobuje wam ulatwic tu zycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 no nareszcie powrót do formy, athlon nie dam sie tak latwo dzisiaj cos słabo ale nie poddam się !!!!my tez nie :wink: jak narazie widze ze ta rywalizacja znacznie podnosi nasze mozliwosci :D Przyklejone. Zmiany kierujcie do mnie. Sprobuje wam ulatwic tu zycie. spoko w koncu ktos sie nami zajmie :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 i o to chodzi trzeba rywalizować i wyciskać ile sie da ja własnie załatwiłem gośćcia z athlonem 2000+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja zdrajca...?Yeah!!!to musze chyba zasłużyć na te opinie...bye,bye :cry: looz,joke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 oooooooooooooooooo jest pokazana nasza walka: Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team hehe tylko ze teraz znowu sie zrobil Vadeer a nie Vadeer's Team. p.s. szkoda ze to statsy dzienne. jakby ktos zobaczyl taki wykres godzinny to by mial ubaw w niektorych momentach... W tym tygodniu Vader mnie łyknie, mam kompa w kawałkach bo zachciało mi sie bawić w moding i WC jest na sznurkach więc komp pracuje tylko jak go pilnuje ( zaliczyłem dwa wycieki ) a reszta mojego teamu się zbuntowała wiec praktycznie sam licze, obrócz jednego bartonkaPostaram sie lykac ile wlezie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Moze i ja sie przylacze do zabawy :wink: Niech no tylko moj Mobile nadjedzie. Hihihi Athlon 4200+ (2700MHz) zobaczymy jak to bedzie liczylo. A narazie bede musial to robic na 3400+. Niech znajde chwile czasu na konfiguracje i wkraczam do zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 hym wedlug moich obliczen Athlon 4200+ to bedzie jakies 3200mhz a nie 2700... gdzie ty tyle wycisniesz? p.s. 3200+ to 200*11 tak czyli 3400+ to 2400 ... a 4200+ to 3200mhz... zreszta takie przeliczanie nie ma sensu bo pewnie procki powyzej 3500+ beda mialy juz 1mb cache... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No wiem. Ale policz to dla bartona a nie dla athlona :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A ile mhz ma Barton 3200? Bo wedlug mnie to jakies 2200 tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Według kalkulatora ze Spy'a na czymś takim to próbka 3,9 TF powina być policzona 1h 49min o ja cie nie kręcę, ale kręcą :) Dobrze by było sprawdzić czy ten kalkulator to dobry kalkulator Ale prostuję średni czas liczenia 1 WU po tym pętaku 200MMX co liczył 48h teraz jest już poniżej 4h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jonathan moge ci podeslac klienta ktorego trza tylko odpalic i juz ... .. i juz bedzisz liczyl dla teamu Fido, Chaos & Co :> a co do tych power Ratingów to jak sprawdzacie AMD UNIVERSAL TOOL to go mozna o dupe rozbic w ratingach powyzej 3000+ i wyzszych magistralach niz 200 :> skoro moje 9.5x248 (2361mhz) to 3200+ to ja chce zobaczyc Barton 3200 ktory mnie brzebije tym bardziej ze dla wytlumaczenia kolesiow z bartkiem 3200 robilem test i wynik mozna looknac tu http://chaos.q3.prv.pl/test/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...