Skocz do zawartości
Gość

Statystki 31-03-2004

Rekomendowane odpowiedzi

W tym tygodniu znowu "male" opoznienie, ale znowu wiatr mi w oczy nadmuchal i wszystko bylo przeciwko mnie :)

W kazdym razie uporalem sie, a zeby nie bylo, ze sie w tym czasie obijalem to zmienilem nieco wystroj wykresow,

mam nadzieje ze sie spodoba :>

Ale wracajac do tematu...

Ranking

Ranking wg aktywnosci

Statystyki ogólne Tweak

Ranking teamów w Polsce

Tweak vs Barwkomp

Rywalizacje:

Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team ;)

Fido, Chaos & co. vs Maybach

fuxmen qPa sp. z.o.o vs Aragorn

fuxmen qPa sp. z.o.o vs A[tlon] TEAM

The B Team vs Fido, Chaos & co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak dla ciekawosci to jakbyscie chcieli wiedziec to Chaos i Fido w jednym stali domku :))

Tak wyglada Kwatera Główna teamu "Fido, Chaos & CO."

Dołączona grafika

zdjecie zrobione z wysokosci mojego wyra :) Fido spi pod spodem ...

Tak wyglada nasze 4,6ghz z "lotu ptaka" ..

:arrow: po prawej srebrny chieftec Fida (zebyscie widzieli jak spuchł gdy go niosl odemnie ze sklepu.. :) on taki chydy zabiedzony i targał z 500m 15kilo)

:arrow: po lewej moj Tracer (jeszcze bez przeróbek)

kazdy ma jakies 2,3ghz (ino ze ja na wyzszym FSB ;p) i liczymy kolo 10WU dziennie kazdy :) :) .. co daje ponad 1/3 całego nazsego teamu :)

ponowiam tezmoje prosbe by ktos PRZYKLEIL ZNOW TOPIC Z AKTUALNYMI STATAMI

no i zycze milego ogladania statystyk :)

w tym tygodniu wyjatkowo ja hostuje bo Fido mial problemy ze stroną wiec jakby cos nie dzialalo to pretensje do serwerów poznanskich uczelni :))) .. no ale powinno smigac :)

ideeeeeeeeeeee spac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(ino ze ja na wyzszym FSB ;p)

ech... nie wytrzymalby po cichu... :D

dns, biurko i krzesla akademickie ;]

co do linkow to ja tez musze refreshowac i dopiero za ktoryms razem wchodzi, teraz cos nam net strasznie muli, ledwo posta pisze, jutro jak zacznie chodzic normalnie to przerzuce to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z blizej nie znanych mi powodow nie ma o Waszej druzynie danych z dni 22-24 marca, a porownanie bylo robione z dni 24-31, wiec jesli nie bylo Cie 24 to jestes brany jako nowy uzytkownik.

Co ciekawe zajrzalem do historii (trzymam wszystkie pliki sciagniete z netu dla kazdego dnia na wszelki wypadek) i tam tez Cie nie ma, wiec albo jest to blad po stronie serwera Seti albo Cie w te dni nie bylo w Tweaku. Nie byly to czasem te dni, co "uciekles" do jakiejs tam swojej druzyny a potem wrociles znowu ? Jesli tak to wszystko sie zgadza i nie ma niejasnosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu Vader mnie łyknie, mam kompa w kawałkach bo zachciało mi sie bawić w moding ;) i WC jest na sznurkach więc komp pracuje tylko jak go pilnuje :D ( zaliczyłem dwa wycieki :( ) a reszta mojego teamu się zbuntowała wiec praktycznie sam licze, obrócz jednego bartonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z blizej nie znanych mi powodow nie ma o Waszej druzynie danych z dni 22-24 marca, a porownanie bylo robione z dni 24-31, wiec jesli nie bylo Cie 24 to jestes brany jako nowy uzytkownik.  

Co ciekawe zajrzalem do historii (trzymam wszystkie pliki sciagniete z netu dla kazdego dnia na wszelki wypadek) i tam tez Cie nie ma, wiec albo jest to blad po stronie serwera Seti albo Cie w te dni nie bylo w Tweaku. Nie byly to czasem te dni, co "uciekles" do jakiejs tam swojej druzyny a  potem wrociles znowu ? Jesli tak to wszystko sie zgadza i nie ma niejasnosci :)

no fakt nie było mnie przez 2 dni, zwarcam honor, trudno w nastepnych już bede :P :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nareszcie powrót do formy, athlon nie dam sie tak latwo dzisiaj cos słabo ale nie poddam się !!!!

my tez nie :wink: jak narazie widze ze ta rywalizacja znacznie podnosi nasze mozliwosci :D

Przyklejone.  

Zmiany kierujcie do mnie.  

Sprobuje wam ulatwic tu zycie.

spoko w koncu ktos sie nami zajmie :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooooooooooooooooo jest pokazana nasza walka:

Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team

hehe

tylko ze teraz znowu sie zrobil Vadeer a nie Vadeer's Team.

p.s. szkoda ze to statsy dzienne. jakby ktos zobaczyl taki wykres godzinny to by mial ubaw w niektorych momentach...

W tym tygodniu Vader mnie łyknie, mam kompa w kawałkach bo zachciało mi sie bawić w moding  i WC jest na sznurkach więc komp pracuje tylko jak go pilnuje  ( zaliczyłem dwa wycieki  ) a reszta mojego teamu się zbuntowała wiec praktycznie sam licze, obrócz jednego bartonka

Postaram sie lykac ile wlezie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i ja sie przylacze do zabawy :wink:

Niech no tylko moj Mobile nadjedzie. Hihihi Athlon 4200+ (2700MHz) zobaczymy jak to bedzie liczylo. A narazie bede musial to robic na 3400+. Niech znajde chwile czasu na konfiguracje i wkraczam do zabawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hym

wedlug moich obliczen Athlon 4200+ to bedzie jakies 3200mhz a nie 2700... gdzie ty tyle wycisniesz?

p.s. 3200+ to 200*11 tak

czyli 3400+ to 2400

...

a 4200+ to 3200mhz...

zreszta takie przeliczanie nie ma sensu bo pewnie procki powyzej 3500+ beda mialy juz 1mb cache...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według kalkulatora ze Spy'a na czymś takim to próbka 3,9 TF powina być policzona 1h 49min o ja cie nie kręcę, ale kręcą :)

Dobrze by było sprawdzić czy ten kalkulator to dobry kalkulator

Ale prostuję średni czas liczenia 1 WU po tym pętaku 200MMX co liczył 48h teraz jest już poniżej 4h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan moge ci podeslac klienta ktorego trza tylko odpalic i juz ...

.. i juz bedzisz liczyl dla teamu Fido, Chaos & Co :>

a co do tych power Ratingów to jak sprawdzacie AMD UNIVERSAL TOOL to go mozna o dupe rozbic w ratingach powyzej 3000+ i wyzszych magistralach niz 200 :>

skoro moje 9.5x248 (2361mhz) to 3200+ to ja chce zobaczyc Barton 3200 ktory mnie brzebije

tym bardziej ze dla wytlumaczenia kolesiow z bartkiem 3200 robilem test i wynik mozna looknac tu

http://chaos.q3.prv.pl/test/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...