Olek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam wszystkich Mam problem troche zwiazany z Office ale w dziale oprogramowania nie znalazłem na to pyatnie odpowiedżi :( Napisałem plik w wordzie zastrzegłem dostępnosc do tego pliku jedynie moje osobie (znaczy się to co jest we właściwosciach pliku) ale nie stety z inncyh powodów musiałme przeisnalować system zmieniła się dane a próbujac otworzyc plik wyskakuje BRAK DOSTĘPU nie moge go odtworzyc edytowac itp. Pomóżcie jak ominac to zabezpieczenie, oszukać worda musze odzwyakć dane ztego pliku. Mam nadzieje ze zrozumieliscie co miałem na mysli i o jaki problem chodzi. Uzywałem i używam OFFICE 2003 PRO PL Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A próbowałeś z konta administratora?? Nie jestem pewien ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 masz win XP czy 2000?? w pierwszym wypadku przekonwertoj system plikow na fat32 jesli 2000 to jako admin zdejmij ograniczenia we wlasicwosciach chyba ze zabezpieczyles plik z poziomu office'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Na upartego, sproboj jakiegos knoppixa i podmountowac system plikow, jako +r NTFS ;) a potem gdzies go skopiowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 zaloguj sie z prawami admina, wylacz proste udostenianie plikow, daj właściwości tego doc-a i w zakładce zabezpieczenia przejmij do niego prawa(albos ustaw takie jakie chcesz miec...) hope it helps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...