cinczyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 witam wszystkich i o pomoc prosze.mam problem z AGPw płycie abit nf7 w aidzie pokazuje x4 więc przestawiłem w biosie na 8 a tu dalej x4 problem sie pojawił po przeinstalowaniu systemu(chyba). jak zakupiłem nową płyte to wystarczyło przestawienie w biosie i wszystko było ok jak to właczyć.pomózcie proszę. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 1) zapisales w biosie nowe ustawienia :?: 8) 2) jaka masz karte graficzna :?: 3) pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 1) zapisales w biosie nowe ustawienia :?: 8) Nie mogę... hahahah :lol: dobre :) cinczyk: nie instalowałeś programów/sterowników, które przestawiają tego typu opcje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinczyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 kurde zdaje mi sie ze zadnych nowych sterów nie instalowałem chociaz zakupiłem nagrywarke dvd i pozmieniałem troche na tasmach. grafa badziewna gf4mx440agpx8.zrobiłbym zrzut może coś przeoczyłem z aidy ale niewiem jak go tu umiescic.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...