tanaka Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 d-link 604 mam taki router i na stronach jest napisane żeby dla stabilności włączyć Power Self Mode , przejrzale tam jakie on ma funkcje i tego nie widziałem : soft ma wgrany 1.8 czyli najnowszy do wersji europejskiej do us jest już soft 2.02 , ale nie można wgrac go do wersji europejskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 po pierwsze nie wgrasz innego softu, bo w srodku sa inne bebechy po drugie, ta informacja na stronce to jakas sciema i nawet domyslalm sie o jakiej stronce mozesz mowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Ja zrobie taki mały OT , mianowicie: tanaka, ile za niego zapłaciłes , jaka masz topologie sieci ( jaka masz antene ile osob do anten jaki karty radiowe ). Jaka usluge dzielisz ,pewnie neo+ albo dsl :) , jak ten sprzed sie sprawdza w boju , jezeli kilka osob jest naraz i czy dobrze rotuje pakiety - tzn sprawiedliwie itd. czy czesto go resetujesz ? Jaka Twoja ogolna ocena ? DZIEKI ZA POMOC !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ten router jest kablowy Manial to pisali na kilku stronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 aha, bo ja myślałem że Ty masz D-LINK DSL 604+ ( AP + modem xDSL + ), szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ten router jest kablowy Manial to pisali na kilku stronach to moze podaj jakies adresy, mam ten router od roku i na oczy nie widzialem takiej opcji, co ciekawe gdzies czytalem zeby jej nie wlaczac... :lol: PS. w zadnej instrukcji nie ma slowa o tym trybie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...