Doctor Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Czy macie jakieś doświadczenia z sklepem http://www.sklepwgk.pl/ ? Znacie jakieś adresy sklepów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: znamy: - www.tweak.pl/esklep (polecam 8) ) - www.komputronik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jestem z dancysia a polecam komputronika. Jak chciałem by mi w sklepach (nie wspone o hurtowniach) dobrali 2 atki XP co to chadzają w parce to dopiedo w poznaniu usłyszałem: non problemo! aaa, no i qrna, zawsze mają towar. Jak kupowałem tego msi (na dole) to w dancysiu jeszcze przez miesiąc tej mobo nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: jak komputronik taka solidna firma, to ja sie chyba na nia przerzuce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Cytat :arrow: jak komputronik taka solidna firma, to ja sie chyba na nia przerzuce :) no gdzie? :) tweak.pl/esklep tylko i wyłącznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: Lisek, jesli moge spytac, kto jest odpowiedzialny za towar i sprzearz w sklepie Tweak.pl? czy moze pod nazwa serwisu kryje sie zwykly sklep komputerowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Cytat :arrow: Lisek, jesli moge spytac, kto jest odpowiedzialny za towar i sprzearz w sklepie Tweak.pl? czy moze pod nazwa serwisu kryje sie zwykly sklep komputerowy?? Ależ i owszem :) zaprzyjaźniona firma Barwkomp (www.barwkomp.pl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: Lisek, dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...