mitas Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Próbuje zmniejszyć mnożnik na thortonie 2400 (brąząwy). Mnożnik fabryczny jest 15 próbuje ustawić 12.5. Niestety nie udaje się , po starcie nadal jest 15. U kumpla na ECS K7S5A i zielonym thortonie 2400 udało sie to bez problemu. W czym jest problem :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Upewnij się, że Twój procek ma odblokowany mnożnik- jeśli nie ma, nic z tego. Jeśli Twoja płyta ma regulację mnożnika (na dipach, w boisie) to byćmoże trzeba będzie zastosować inny trick- odblokowanie NIŻSZYCH mnożników. Wszystko pod warunkiem, że masz odblokowanego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Upewnij się, że Twój procek ma odblokowany mnożnik- jeśli nie ma, nic z tego. Jeśli Twoja płyta ma regulację mnożnika (na dipach, w boisie) to byćmoże trzeba będzie zastosować inny trick- odblokowanie NIŻSZYCH mnożników. Wszystko pod warunkiem, że masz odblokowanego proca. To znaczy że mam odblokowany mnożnik??? Bo u mnie ten mod działa. :D :D :D A proc jest już z poza seri z odblokowanymi mnożnikami. AQXFA 0339WPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jeśli możesz za pomocą drutmoda ustawić dowolny mnożnik lub odblokować wyższe/niższe mnożniki to znaczy że masz odblokowanego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jeśli możesz za pomocą drutmoda ustawić dowolny mnożnik lub odblokować wyższe/niższe mnożniki to znaczy że masz odblokowanego proca. Ok ale u mnie na K7S5A idzie bez problemu ale na MSI K7N2 delta nie działa ani drut mod ani zmiana mnożnika w biosie. Więc już nie wiem o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Na tym samym procesorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitas Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Na tym samym procku :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...