Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ja także nie przepadam za świętami, jedyna zaleta to wolne dni o czym wspomnieli już koledzy. A nie lubie ich, bo np. trzeba sprzątać [na samą myśl dostaję gęsiej skórki...], pomagać w różnych innych przygotowaniach, itp. A do kosciola nie chodzę więc mi to czasu nie zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 o boze ja do kosciola nie chodze, do rodziny..... hmm moze do babci pojade z matka, nie wiem co tu jest do nielubienia, no hcyba ze faktycznie zjezdza sie cala rodzina, ale mialbym ich i tak w [gluteus maximus] i robilbym co mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 To się nazywa rozluźnienie atmosfery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ...Zreszta mozna isc do kosciola wiecej razy niz zwykle i nikt z kumpli nie powie ze jestem inny :)... No to jestes inny :) hehhee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 jak ja nie lubie, jak ktos komus kurde bele narzuca swoja poglady.... ze co, jak ktos z was lubi swieta, to my tez mamy lubic?? jak ktos z was rospasa zachlanny kler, to my tez mamy to robic?? nosz myslcie ludzie i nie porownujcie nas do 12 letnich dziewczynek, dlatego ze mamy inne poglady itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Z tego co widze to ja jedyny mam taki poglad, a jak inni pisali ze Swieta sux to nikt nic nie mowil i bylo spox :? A po drugie kosciol a Kosciol to co innego :) Ja ide na msze sie wyciszyc, przemyslec miniony tydzien i uspokoic wewnetrznie, wiec zawsze wybieram te na ktorych jest najmniej ludzi, a nie ide po to by odsluchac to co ma ksiadz do powiedzenia o polityce, pieniadzach itd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...