Trendzik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dlaczego na Overnecie mam takie niskie transfery.. od 0,1 do 15 kb/s(max).... mam Neostrade+ więc łącze szybkie a tu takie cuda... Co zrobić aby mieć większe transfery ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 hmmm z tym overnetem to roznie bywa, np u kumpla wogóle nic nie da rady ściągnąć. Ja mam neo+ i overnet u mnie myka miodzio 8) 50-60 kB/s oczywiście patrz na dostępność pliku, bo jak sobie weźmiesz taki ktory ma ją "1" to lepiej dac sobie spokoj 8) Dodam jeszcze ze u mnie ustowiony jest na default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 a gdzie się tą dostępność sprawdza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nie czaje tego... udostępniam pliki...dużo wiary odemnie ściąga coś(ciągle) a transfery mam niskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nie czaje tego... udostępniam pliki...dużo wiary odemnie ściąga coś(ciągle) a transfery mam niskieMoże za dużo . Dałeś ograniczenie na UL ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...