Marcin5611 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam Mam od dzisiaj problem i nie wiem co jest jego przyczyną? Odpalam windowsa i jest ok. robie restart to albo komp sie wiesza przy ładowaniu na czarnym tle (DMI ..............) albo odpala sie normalnie windows ale nie dziaiła wtedy klawiatura i myszka albo zdaza sie tak ze wchodzi do windowsa myszka działa ale nic sie nie załadowało(zero ikon brak paska zadań i uruchomionych programów) Robiłem juz formata, myslalem ze moze zasilka ale wszystko poodlanczalem zmniejszylem taktowanie i nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 testowałeś pamięci ?? popatrzyłeś na płytę gł na kondensatory lub mofsety ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki.lopez Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Sądzę, że gdzieś walnąłeś byka przy podkręcaniu kompa i teraz wychodzą tego skutki. Sprawdź przede wszystkim stabilność systemu i proca na podkręconym sprzęcie przez specjalne programy (chociażby Prime95 lub podobnie działające). Jeśli kręciłeś tesh przez FSB i masz niepełne (tzn. nie są to wartości "standardowe" typu 100, 133, 166, 200MHz to najprawdopodobniej może to być problem z częstotliwością szyny PCI, a dysk mógł dostać błędy. Napisz coś więcej jak kręciłeś, może znajdziemy winowajcę ;) Pozdro Lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocamA Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 czesc! moj sie wiszal w przeroznych momentach i w roznych czestotliwosciach w ktoryms momencie zwieszki byly codziennoscia.. MILEM xp1700+ na 2600 (2080 Mhz) z fsb 166, wiec to BYL procek. sprawdz czy to nie wiatrak na nim - jesli chlodny.. to moze nie przylegac do rdzenia - krzywo, inaczej mowiac - ja tak wlasnie mialem, wiec juz nie mam.. owego 1700+ ;) zamien sie na jakis czas z kims na ram, choc piszesz, ze infineony.. sprobowac warto! pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...