buniusie Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mam pytanie jaki program i gdzie mozna zassać aby napisać program lub zmienić już istniejący program np: chodzi tu o programy uzytkowe I mam pytanie jezeli ktos ma dostep do pełnej wersji dopłaty bezpośrednie Pełna wersja jednostanowiskowa z możliwości zapisu dowolnej ilości wniosków . Dla podmiotów, które będą wypełniać wnioski dla rolników. Powierzchnie gospodarstw od 0 do 500 ha http://www.doplaty.pl/programy_download.php tu jest tylko wersja do 20 ha a mnie jest potrzebna pow 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 jak Ci potrzebna to ją kup..chyba jasne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ciezko piszesz wasc... Co do drugiego to o ile rozumiem pytanie to faktycznie trzeba kupic. Co do pierwszego to chodzi Ci o kompilator? Generalnie programy pisze sie tak, ze pisze sie kod w jezyku programowania w jakims edytorze i potem kod ten kompiluje na kod procesora. Co do "zmienienia programu urzytkowego" to jest to bardzo trudne, szczegolnie jesli pytanie dotyczy zmiany tych 20ha na 500ha. Najwyzej napisz jeszcze raz uzywajac znakow przestankowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 kwestia zmiany istniejącego / kupionego oprogramowania też nie jest prosta. po pierwsze zalezy to od umowy licencyjnej. Najczęściej kupując oprogramowanie zgadzamy się na to że nie będziemy produktu modyfikować. Licencja obejmująca możliwość modyfikacji zakupionego oprogramowania na pewno będzie dużo droższa. Poza tym modyfikacja oprogramowania czesto jest bardzo terudna z racji tego że trzeba się grzebać w czymś co ktoś ułozył i napisał wg. własnej wizji. Często firmy sprzedające oprogramowanie umożliwiają za dodatkową opłatą wprowadzenie żądanych zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buniusie Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 i właśnie jakim programem mam to zrobić aby zmodyfikowac Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 wg mnie topick klasyfikuje sie do zamkniecia... - poruszane sa tu tersci zdobywania nielegalnego oprogramowania... Jezeli potrzebujesz programu naprawde to go kup... jezeli go potrzebujesz to koszt tych nawet 900zl ci sie zwroci!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Buniusie - odpowiem inaczej. Czy legalne czy nie to nie dasz rady tego zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...