ru-dy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 No właśnie mam taki relikt w hp 670 C, drukarka już dawno nie drukuje kolorem i uzywam jej tylko jako "maszynę do pisania", bo jak wiadomo to ona się tylko do tego nadaje, niestety ostatnio rozypał się kolorowy pojemnik i pisze mi żebym go "wyją i włożył", drukarka wogóle go nie widzi i zachowuję się tak jagdyby go nie było, jak wiadomo aby drukarka drukowała muszą być obydwa pojemniki, mam jeszcze cały refil i nie wiem co zrobić aby ona drukowała bez kolorowgo kertriżdza, macie na to jakiś mod ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wyjujesz kolor,ustawiasz w sterze drukuj przy pomocy 1 pojemnika i wio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ru-dy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wyjujesz kolor,ustawiasz w sterze drukuj przy pomocy 1 pojemnika i wio ta drukarka nie ma takiej funkcji, ani nawet jej stery :-) (mam najnowsze), drukarka nawet po odłączeniu kompa nie działa jak należy, trzeba coś pozmieniać wewnatrz niej, tylko czy tak idzie i jak to zrobić, aby ona myślała że ma ten kertridż ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...