BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Hej. Mam pada firmy Media Tech z wibracjami model USB-MT160. Na Win 98 wibracje działały normalnie, a na XP zima. Odwiedziłem ich strone, ściągnąłem sterowniki i dalej nic. Pad jest normalnie widoczny w panelu sterowania, i na testach wibracje działają. Jedynie w grach nie :( Co jest dziwne ... w menadżerze urządzeń pada nie widać. W komentarzach jeden kolo podał linka do sterów, które naprawiały błąd, ale za chiny ludowe nie wiem jak i gdzie je zainstalować. Jedyne co dostaje po rozpakowaniu to 2 pliki (dll i ocx). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ja mam logitecha i mam tak samo ze nie ma wibracji,nie wiem co ztym,mozliwe ze M$$ nie uznal za stosowne wibracji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Tia na XP nie dziala - bodajze nawet w MS Sidewinde'rze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 EEEEE to ja sie tak nie bawie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...