szalony_facet Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 przy próbie aktualizacji biosu wyskakuje mi "file does not exist " o co chodzi???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tzn. "plik nie istnieje" wyglada na to ze nie ma pliku z nowym biosem. cos musisz robic zle. zle podajesz sciezke lub cos podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 nie podaje sciezki poprostu w DOSie uruchamiam program flashuajcy i wypluwa mi to :) a musze flashowac z poziomu dosa czy moge z winda????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 oj nie wiem jaka masz plyte gl. i jakiego programu do upgrade'owania uzywasz. zazwyczaj robi sie to z poziomu dos'a. Wgrywasz na dyskietke startowa program do upgrade'owania (np. awdflash.exe) oraz najnowszy bios (zazwyczja w postaci pliku *.bin) i odplaasz program. zazwyczja to wyglada tak: program_do_updrage.exe [-tutaj jakies opcje] nazwa_pliku_z _nowym_biosem.bin wyglada to na to ze dopalasz sam program *.exe i nie podajesz nazwy nowego biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 [-tutaj jakies opcje] bin jakie opcje????? uzywam aminfa`a i pyta ecs k7s5a wiec jakie opcje???? moze " / " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 poczytaj plik readme.txt lub pokrenwy. napewno tam jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hhhmm juz mam uzywa sie spacji miedzy flashem a biosem : a:aminf336.exe cnl3012.rom wszysko ładne smignło polcam :P:P: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...