Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Wczoraj między 14-15 odbyła się prezentacja DOOM III Macie moze linki do jakiegos video z prezentacji :?: :twisted: Powinno już być :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 moze tam znajdziesz ?? http://www.planetquake.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazurek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Widze tylko dwa nowe screeny... http://www.gamespy.com/articles/august02/q...reenshots.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Widze tylko dwa nowe screeny... http://www.gamespy.com/articles/august02/q...reenshots.shtml Ten pierwszy (czerwony) jest conajmniej zenujacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 wcześniejsze były ładniejsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Jedną z ważniejszych kwestii jaką poruszono podczas QuakeCon 2002 była sprawa wymagań sprzętowych, jakie postawi gra w przyszłości. John Carmack wyraźnie zaznaczył, że gra została zaprogramowana z myślą o posiadaczach kart graficznych GeForce256 i GeForce2, przy jednoczesnym wykorzystaniu procesora taktowanego zegarem minimum 1 GHz. Taka konfiguracja sprzętowa ma być wystarczającym minimum do poprawnej pracy programu. Co Wy na to ? Ja myslalem, ze spadne z krzesla jak ta bradnie przeczytalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 hehe :lol: nie musiał bym kompa zmieniać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Co Wy na to ? Ja myslalem, ze spadne z krzesla jak ta bradnie przeczytalem :) Twierdzisz, ze sie myli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Co Wy na to ? Ja myslalem, ze spadne z krzesla jak ta bradnie przeczytalem :) Twierdzisz, ze sie myli?Co do jednego sie nie myli. Na gf1 odpali gre :) Wybacz, q3 na gf1 jest juz za wolny przy max detalach i 8 graczach na arenie a co dopiero DIII ??? Opanujcie sie ludzie z tymi wymaganiami. Co plota to odrazu szum :) Poprostu zobaczyl jakie byly opinie gdy mowil, ze R300 bedzie trzeba do pogrania w DIII i sie przerazil jak ludzie mowili "to niech se ta gre w d... wsadzi z takimi wymaganiami". Wiec troszke poszedl w druga strone (znow przesadzajac) a prawda jak zwylke lezy po srodku :) Gf4ti4200 + 1500Mhz z palcem starczy aby pograc w 800x600x16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 tesh tak myślę tylko wydaje mi się że proc z 1200 spokojnie wystarczy a poziom detali i rozdziałka to jush będzie zależało tylko od karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...