mongothealien Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 całkiem tanio mozna coś wylicytować: G-SHOCK za 3 zeta nie jest może najpiekniejszy ale za browara :lol: Mam nadzieję, że jest uczciwy a jeżeli nie to ciekawe co wymyśli, zeby sie wykręcic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ja wole browarka :) niezle 3zl ,a jakies karty graficzne tez tam maja np.9800xt za max 20zl? jak bedziesz cos widzial to wal na PW pozdro :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 tak jak przypuszczałem - kolo to kolejny krętacz. cena mu nie pasi więc napisał mi maila, że za 3 zeta nie sprzeda. nie rozumie, że aukcja to taka sama forma transakcji jak kupno samochodu w komisie. trudno. niech się zacznie lepiej jednak modlić bym na urlop casem nie wybrał się w okolice jego miejscowości. jest jeden wniosek z tej całej histori: na świstaku można bezpiecznie jedynie sprzedawać towar bez prowizji (oczywiście płatność to przelew na konto z góry), ponieważ serwis ma w doopie respektowanie kodeksu handlowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Nega dziadowi zapodaj :evil: . Chociaż... pewnie "odwdzięczy" się tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 zapodałem. czytam teraz forum na świstaku i aż mnie dreszcze przechodzą - wydaje mi się, że wszyscy, którzy dostali banana na allegro zarejestrowali sie właśnie tam :evil: najbardziej zadziwiające jest to, że nie przeprowadzają żadnej weryfikacji danych osób rejestrujących się w serwisie 8O wylęgarnia wałków - tyle o tym teraz myślę :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...