Skocz do zawartości
5er

temat pracy dyplomowej ....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wale tutaj bo chyba najwieksza aktywnosc dzialu .....

Otoz pisze prace na temat "systemy informacyjne biznesu" i jezeli ktos posiadalby jakies ciekawe materialy to chetnie sie dogadam :) <PW>

Problem w tym ze za duzo na rynku znalezc nie mozna (3-4 ksiazki) i jest lipa ... po drugie jako licencjat pisalem podobna prace i nie bardzo moga byc ze soba zbiezne ...

Jak ktos posiada "cos" na temat to PLS :)

Dzieki.

-------------------------------------------------------------------------------------

update:

rozdział IV punkt 9. napisał:

Nie proś, żeby użytkownicy forum (...);

Moj topic nie lamie regulaminu ...

Dzieku :Focus o to wlasnie chodzi :)

Jak bym potrzebowal zeby mi ktos to napisal to bym poprosil (kupil?) o napisanie ... w koncu istnieja strony www.#$# (bez reklamy) gdzie mozna takie cos kupic ... ale nie w tym rzecz :)

Ksiazki, artykuly etc. ----> moze w koncu ktos sie interesuje takim oprogramowaniem :) a moze nie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach.

Twój topic łamie regulamin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej to może i ja się zwrócę o pomoc.

Mam taką nieco niszową pracę z informatyki - konkretnie z DTP. Jeżeli ktoś jest mi w stanie podesłać jakąś literaturę na ten temat (głównie chodzi mi o tytuły i autorów). Opracowanie na temat projektowania pod druk, techniki drukarskie itp. Byłbym zobowiązany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej to może i ja się zwrócę o pomoc.

Mam taką nieco niszową pracę z informatyki - konkretnie z DTP. Jeżeli ktoś jest mi w stanie podesłać jakąś literaturę na ten temat (głównie chodzi  mi o tytuły i autorów). Opracowanie na temat projektowania pod druk, techniki drukarskie itp. Byłbym zobowiązany

Myślę że firmy reklamowe pomogą Ci bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi