Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 witam, ostatnio miałem niemały problem z kompem. mianowicie złapałem wirusika jakiegoś, potem wymuszony formacik był i na kompie pusto.no więc po wgraniu windozy 98SE , wszystkich sterów i 3dmarka2k1 8) , zabrałem sie za riva tunera. moja grafa [tj geforce 4mx 440 se 128bit :P ] działała przez długi czas z zegarem cora przestawionym z 250 na 350mhz a pamiątki z 333 na 444mhz. no więc ustawiłem wszystko jak miałem poprzednio włączam 3dsmarka , a tu zdziwka, zwiesił sie, więc ustawiłem wszystko na standart, i znów odpaliłem 3dmarka,uzyskałem wynik koło 5k i cholernie zgrzałem karte. po dłuższym użytku w jakiejś wymagającej aplikacji karta cholernie sie nagrzewa, mimo tego iż dałem na powrót nominalne wartości. chłodzenie mam dobre, wydajny cooler i radiatorki na pamiątkach. pojęcia nie mam co teraz zrobić :? boje sie że coś zwaliłem z kartą.ludzie help. pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 naprawde nikt nie wie?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 karta zachowuje sie normlanie nie widze tu żądnych anomalij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie zachowuje sie normalnie :roll: jeszcze tydzień temu nie grzała sie tak bardzo gdy była podkręcona, a teraz prawie sie gotuje :roll: pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 sprawdz przyleganie radiatora do powierzchni rdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 sprawdziłem, wszystko jest w jak najlepszym porządku :roll: pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...