bartezjusz Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 moze jednomyślnie polecimy MSI KT3 ULTRA ! ja tam zostaje przy swoim gb 7vrxp jest lepszy od tego msi niewiele ale jednak lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 I jak zakupy ??? Udały się ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 no właśnie!!! kupiłeś ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze jednomyślnie polecimy MSI KT3 ULTRA ! I wyszło na Twoje Wofek. Nie możnabyło dostać tego MSI. Potem okazało się, że jest w jednym miejscu na giełdzie. Narazie stawiamy system (są problemy bo płytki nie może odczytać...). Jak postawię sys to zapuszczę jakieś benchmarki i zobaczymy. Pozatym procek jest 1700+ (nie wiem czemu niestety nie zgrałem się z kolegą i on pojechał wcześniej).... Do zobaczenia poźniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze suttle ak35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...