Skocz do zawartości
kendzior

Problem z Far Cry - artefakty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z gra Far Cry. Ostatnio zauwazylem, ze po jakims czasie grania pojawia sie mnostwo artefaktow. Symptomy jak na przegrzewanie sie karty graficznej. Z zadna inna gra nie mialem problemow. Wiem, ze FX'y kalecza w DX9, ale to przeciez nie ma zadnego zwiazku z artfaktami. Pomyslalem, ze to wina podkreconej karty, wiec obnizylem taktowanie rdzenia i pamieci, ale problem sie nie rozwiazal. I tutaj pytanie - czy to moze miec zwiazek ze zbytnio zgrzanym procesorem? Nigdy nie mialem takich problemow, wiec nie orientuje sie zbytnio, czy moje pytanie nie jest napewno absurdalne (choc wiem, ze to glupio brzmi). Narazie na procku mam kijowe chlodzenie. Temperatura podczas grania w ww. FC dochodzi do 61-63 ©. Moze to miec jakis zwiazek? A moze wina lezy w sterownikach grafy? Jak myslicie? Podzielcie sie ze mna prosze Waszymi spostrzezeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wszystko chodzi zajebiscie! Mialem cos spaprane w systemie, bo mimo, ze mialem drivery 53.03, to wystepowalo to co opisalem wyzej. Wczoraj po reinstalce systemu i gry meczylem gre ok. 3 godzin, zarowno w multiplaya, jak i w singla i... czysto! Jakiez bylo moje zadowolenie ;) Ale dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...