rumianko Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 dokupilem sobie do mojego kompa druga kostke 256 pc 3200 obie pracuja w dualu pare testow zrobilem i wszystko smiga pieknie okolo 4godziny chodzily i bylo ok, postanowilem zmienic w biosie z auto na spd (nie wiem co dokladnie to daje ale tak zrobilem) i system pracuje stabilnie ale gry po pewnym czasie (5min grania) wychodza do windowsa niektore z jakims dziwnym komunikatem a niektore bez zadnych komunikatow, no wiec postanowilem ze to przez ta cala zmiane na spd, przelaczylem spowrotem na auto i [gluteus maximus] to samo sie dzieje juz kilkakrotnie wchodzilem do biosu upewnic sie czy jest zmienione na auto i jest a z gier nadal wychodzi :( co sugerujecie jak ten problem rozwiazac?? moze trzeba cos tam w biosie poprzestawiac i bedzie ok tylko ze ja kompletnie sie nie znam na pamieciach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Nie napisałeś jakie masz kości. Ja miałem kiedyś w Dualu Kingstona i TwinMosa. Działały bardzo ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...