radosuaf Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jestem średnio szczęśliwym posiadaczem Radeona 9500. Karta jest w 99% modowalna na PRO (o czym później), tyle, że nie bardzo lubi sie z moim tunerem TV. Nawiązałem dyskurs z ATI i AVerMedia i wczoraj otrzymałem maila z ATI, że karta jest zwalona i chetnie mi wymienią. Skontaktowałem się z Komputronikiem, gdzie dowiedziałem się, że najprawdopodobniej oddaliby mi kasę, a może gdzieś wygrzebali Radeona (szansa na modowalność - 0,000000001%). Radek w gierkach smiga bezproblemowo, żadnych artefaktów w 3DM01, 3DM03, NFS:U, CoD, NFS:U, GTA:VC, PES3 i innych. Drobne szachownice zauwazyłem tylko w XIII w 4 miejscach. Tak więc jeśli dadzą kartę, jestem w plecy, a jeśli oddadzą kasę, to też średnio, bo zapłaciłem 545 zł bodajże. Widziałem, że takie chodzą na Allegro nawet po 700, a ja dorzuciłem do niej radiatory OCZ Al, więc załóżmy nawet 720-730. Tyle, że za tę kasę to sobie mogę kupić 9600, czyli kicha. Doradźcie, co mam robić, żadne dopłaty nie wchodzą w grę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No co my Ci możemy doradzić, albo radek9500, albo zwrot kasy... Może poczekaj jeszcze trochę, doskładasz $$$ i weźmiesz coś mocniejszego. Przez ten czas i tak Twoja karta nie straci na wartości, bo komputronik nie będzie Ci potrafił zapewnić wymiany na 9500@pro i będzie zmuszony zwrócić Ci kasę - 545zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja bym sie nad kartą nie zastanawiał sam na to polowałem .. no i nie udało sie ... łatwiej było by opchnąc tunera na allegro i kupić inny mniejszy stres mniej teoretycznie stracisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Tak się właśnie zastanwiam, czy nie spróbować tego Leadteka Experta... Może byłoby lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Bedzie lepiej. Masz jedna z lepszych kart w tym przedziale cenowym. Do tego jestes farciazem ktoremu ta karta sie moduje. Glupi tuner to max 200(uzywany). Nie wiem nad czym sie tu zastanawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 1. jonathan, nie takim farciarzem, bo wcześniej 2 inne jeszcze dostałem do testów i sam sobie wybrałem (przecież bym inaczej w Komputroniku nie kupował). 2. Nie wiadomo, czy z Leadtekiem nie będzie to samo... Musiałbym od kogoś pożyczyć najpierw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Radziu a gdzie mieszkasz? : P Zreszta co wy mowicie, ja przez 2 tunery tv musialem mobo zmienic i teraz na Abicie nie wystepuje zadno zaklucanie na obydwu tunerach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nuttie: Poznań... jak się zapatrujesz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Bee troche daleko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dogadałem się z Komputronikiem, że mogę od nich kupić tego Leadteka z 7 dniową gwarancją zwrotu kasy... Trzeba przyznać, że chociaż mają drogo, to strasznie mili ludzie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...