j4c0L Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam . Chciał bym sie dowiedziec jak odblokowac i podkrecić Athlona XP 1800+ Palomino . Nie mam pojęcia jak to zrobić , a na forum nie ma o odblokowaniu Palomino 1800+ . Z góry dzięki . PS. Szyszka (neo_x) to ja Jacek B. wyślij mi maila ze swoim GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Palomio to niestety slabe mozliwosci O/C . Nie twierdze , ze sie go nie da podkrecic bo wszystko sie da ale nie spodziewaj sie zbyt dobrych wynikow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 odblokowac tez raczej nie ma jak... pozostaje jedynie drut mod :D ale tak jak powiedzial przedmowca.. Palomino rekordzistami OC nie sa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam . Chciał bym sie dowiedziec jak odblokowac i podkrecić Athlona XP 1800+ Palomino . Nie mam pojęcia jak to zrobić , a na forum nie ma o odblokowaniu Palomino 1800+ . Z góry dzięki . Jak dla mnie podkręcanie palomino to męczarnia z marnymi rezultatami dla hobbystów. Poradzę to samo co kilka razy - sprzedaj ten procesor i kup durona applebread, z którego będziesz miał znacznie więcej pociechy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...