Skocz do zawartości
mido007

Ati Radeon 9600PRO to wielkie g... ? Zamieniam na Nvidie

Rekomendowane odpowiedzi

Instaluje instaluj potem pojawia sie Finsh kilka i pyta sie czy kontynuwac cos pojawia sie takie czerwone tlo podobne do tego jakie pojawia sie po odlaeniu plytki dolaczenj do karty i pisze tam takie cos Blad wyodrebniania plików obslugi, System nie moze odnalezc okreslonej sciezki mozna nacisnac ok i sie konczy wszytsko sa poinstalowane skladniki wszytsko tylko nie wiem czy same stery sie zainstalowaly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instaluje instaluj potem pojawia sie Finsh kilka i pyta sie czy kontynuwac cos pojawia sie takie czerwone tlo podobne do tego jakie pojawia sie po odlaeniu plytki dolaczenj do karty i pisze tam takie cos Blad wyodrebniania plików obslugi, System nie moze odnalezc okreslonej sciezki mozna nacisnac ok i sie konczy wszytsko sa poinstalowane skladniki wszytsko tylko nie wiem czy same stery sie zainstalowaly :D

A wiec tak zainstalowałes tylko programy z Omeg a to czerwone tło to dopiero sa stery(tzn.od tego momętu zaczynasz instalowac stery).I tak jak dla mnie to mozesz miec albo cos z Win albo stery sa uwalone. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec tak zainstalowałes tylko programy z Omeg a to czerwone tło to dopiero sa stery(tzn.od tego momętu zaczynasz instalowac stery).I tak jak dla mnie to mozesz miec albo cos z Win albo stery sa uwalone. :?

Coś raczej ma z win :?

Spróbuj odpalić NFS:U na sterach z płyty a tak w ogóle to coś musiałeś namieszać - pościągaj jeszcze z innych źródeł może to coś pomoże, zobacz w menadżerze urządzeń co masz zainstalowane w miejscu gdzie powinna być grafa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwżam że FORMAT C: rozwiąże wszystko :D

Z tego co tu widać to sądze że jakiś virus maczał w tym palce. Przeleć HDD skanerkiem...........może się mylę

PS. Osobiście Mam SAPPHIRE RADEON 9600PRO@XT i nie mam żadnych zwałek na OMEGach 4.4 i wydają się one najbardziej zoptymalizowane. Przynajmniej nic nie wychwyciłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co Cię ratuje to zdjąć wszystkie partycje i zainstalować od nowa! Miałem podobny problem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67437

To jest chyba jakiś wirus tylko żaden antyvir go nie wykrył. Zdjąłem partycje c, sformatowałem i to samo. Dopiero jak zdjąłem wszystkie partycje i zainstalowałem wszystko od nowa to rozwiązało mój problem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi