Gość DaMcio Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 po 1 wielkie sory że nie mogłem tego postu umieścić nigdzie ińdziej :P Problem jest poważny w szczególności dla mnie ... włożyłem SBL! w slot i wydaje mi się że trzeba podpiąć do niej kabel zasilający (którego nie dostałem ponieważ (...) i dlatego jest sama karta) i tak od zasilacza idzie jeden kabel który na moje oko pasuje ma kolory :P 2x czarne żółty czerwony jeżeli to ten .... to mam go włóżyć w (patrząc na karte od lewego boku) - ilość bolców [] wielkość :) [----] [----] [--] a więc co kryje się pod bramką nr. 3 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Live nie potrzebuje zewnętrznego zasilania bo pobiera je poprzez PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 uuu :| to nie fajnie wyłączyłem Via z poziomu Biosu a gdy chce zainstalować stery z płytki (możę płyta jest kopnięta) wyświetla się to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Moze masz konflikt na IRQ i go nie wykrywa poprawnie , najlepiej wsadz w inny slot Pci i zobacz czy pomoze... => dlaczego nie mogles umiescic tego tematu w dziale "Inne komponenty" ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 to sciagaj nowe sterowniki bo te z plyty sa czesto z pupy. a i podobno byla jakas "lewa" wersja tych sb ... poszukaj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 uuu :| to nie fajnie wyłączyłem Via z poziomu Biosu a gdy chce zainstalować stery z płytki (możę płyta jest kopnięta) wyświetla się to: musisz poprubować z innymi sterami. ( też tak miałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 :) 3 sloty mam już zajęte (wiatrak) inne komponenty czmu na to nie wpadłem :roll: przeciwnik to bardzo bardzo dobrze że tak miałeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 po 1 wielkie sory że nie mogłem tego postu umieścić nigdzie ińdziej :P Problem jest poważny w szczególności dla mnie ... włożyłem SBL! w slot i wydaje mi się że trzeba podpiąć do niej kabel zasilający (którego nie dostałem ponieważ (...) i dlatego jest sama karta) i tak od zasilacza idzie jeden kabel który na moje oko pasuje ma kolory :P 2x czarne żółty czerwony jeżeli to ten .... to mam go włóżyć w (patrząc na karte od lewego boku) - ilość bolców [] wielkość :) [----] [----] [--] a więc co kryje się pod bramką nr. 3 :roll: Broń Boże nie podłączaj mu nigdzie dodatkowego zasilania :P CO za dużo to niezdrowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 jak dobrze że człowiek stworzył forum ... :? nastęują komplikacje ... ma ktoś jakiś link do sterów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no juz nie wyglupiaj sie http://pl.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 JUPIKAA! działa ... i tak trza kombinować za karzdym razem :| mimo że chodzi ok i tak pojawia się ten durny komunikat ... co zrobić aby go wyele :| wyilem :? welei yyyyhhhhhhh.... aby się nie pojawiał ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 sor że odświeżam ... ok więc wypakowywuje pliki z setapu i instaluje ręcznie ... jednak gdy wchodze w jakąś gierke zaznaczam opcje creative (ax) (główna przyczyna kupna tej karty poza ceną ...) lub na direct sound Dźwięk czka mixuje się a konkretnie RWIE i szarpie .. co 3 sek co robić !? podajcie stronek z jakimiś DOBRYMI sterami i czy jest jakaś rada aby pozrobić się tego komunikatu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zainstaluj sobie KX'y i po problemie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ło ło ło ło ło :lol: no slang please :P co to są "kxY" :| a z resztą... i tak zassysam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 a co to za karta graficzna sb live ? :> kx-y to alternatywne sterowniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 a co to za karta graficzna sb live ? :> kx-y to alternatywne sterowniki najnowsze dziecko KREATIWA :twisted: , które jak wnioskuje z wymowiedzi : włożyłem SBL! w slot i wydaje mi się że trzeba podpiąć do niej kabel zasilający (którego nie dostałem ponieważ (...) i dlatego jest sama karta) :twisted w której często występuje : nie no sorka nabijam sie ale wyplułem kawe na monitor czytając jego post o dodatkowym zasilaniu karty dżwiękowej !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 niuestety przy plikach .wav dźwięk pada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...