szporax Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam! Jak w temacie, jak to nasmarowac? po odklejeniu naklejki moim oczom nie ukazala sie spodziewana dziura do wlania oliwy, jest tylko pare malych otworków. Dzieki za odpowiedz. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jezeli chodzi ci o zmniejszenie hałasu to daruj sobie.Już to robiłemz xdreamem i zero rezultatu.Te jego łożyska kulkowe są do bani.Wiatrak jest głośny nawed na 5V.Najlepiej go wymień na coś na coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szporax Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No to ...j !!! W kazdym razie dzieki za odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 eeeeeeeeee chyba XDream jest "ślizgowy" a nie "kulkowy" czemu mi sie tak wydaje?? bo mi sie zjarał (opis) i go rozebrałem i za ch.... nei widze kuleczek zrobie fotke i wstawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szporax Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 w takim razie czekam na foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=e...1&other_title=0 dual ball bearing.... bla bla bla ;-) ot na stronie CM nalzlem TO niezly skubany potworek :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 eeeeeeeeee chyba XDream jest "ślizgowy" a nie "kulkowy" czemu mi sie tak wydaje?? bo mi sie zjarał (opis) i go rozebrałem i za ch.... nei widze kuleczek zrobie fotke i wstawie Wiesz bo tam niema żadnych kuleczek tylko dwie tuleje z małymi frezami w kórych powinny być walce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ot na stronie CM nalzlem TO niezly skubany potworek :-]OT: Tylko że o ile się orientuję to te barany już go nie robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 tak mi sie nasunelo ze mozesz sciagnac grill z wiatraka, mnie to dalo duzo mniej Db :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 eeeeeeeeee chyba XDream jest "ślizgowy" a nie "kulkowy" czemu mi sie tak wydaje?? bo mi sie zjarał (opis) i go rozebrałem i za ch.... nei widze kuleczek zrobie fotke i wstawie Wiesz bo tam niema żadnych kuleczek tylko dwie tuleje z małymi frezami w kórych powinny być walce no tuleja to jest jedna ale walców ni ma 8O foto może będzie jak dorwe aparat :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...