ParanoiK Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 E tam ;] lynx jest za mało hardkorowy ;] telnet forum.purepc.pl GET /index.php ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ekhmm... ekhmmm..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 E tam ;] lynx jest za mało hardkorowy ;] telnet forum.purepc.pl GET /index.php ;]]] bedzie dzialac jak dopiszesz 80 po forum.purepc.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 No co fakt to fakt ;] Zjadło mi. Załóżmy, że mam przekierowanie portów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 hehehhehe... już mi humor poprawiliście :) Trzymcie za mnie kciuki bo mam paskudną anginę... brrrr Opera 7.23 i tak rządzi. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...