Skocz do zawartości
dick

Jak napełnić HP 3650 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem, szukałem i nie znalazłem, czy ktos wie i chce sie podzielić informacją w jaki sposób napełnic zbiorniczek z tuszem. Czy trzeba robić dziurkę czy tylko zdjąć naklejkę, mam zestaw do napełniania (jest tam wiele igiełek strzykawek...) niechcialbym zepsuć głowicy wiec pytam....

Zgóry dzieki za odpowiedź....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh...właśnie wydrukowałem już prace, 350 kartek, dwa razy napełniałem toner, a jak? przeczytajcie sobie w instrukcji...howg

No no ... jeśli w drukarce atramentowej napełniasz toner ... i jeszcze na nim drukujesz, to chylę czoła 8)

a metoda postępowania jest taka:

1. instrukcja

2. web/FAQ

3. szukajka na forum

4. pytanie

nikogo twój post nie nastraszył :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze sie ze odebrałeś to jako groźbe, bo tak nie jest. To bezsilność, niesądze aby nikt nie miał takiej drukarki i nigdy nie nabijał tonera....

Poprostu sie niechce.,...czeka na pytanie wstylu "podłaczyłem odkurzacz zamiasta stacji dysków - nie przyjmuje dyskietek"....ufff....szkoda mówić..

Pozatym drukarka chodzi the best, wydaje i się że pobiera mniej tuszu niż z fabrycznego tonera...narta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh...z czym radę, co to takiego nabijanie tonera, na strychu mam kilka hapetek juz w stanie spoczynku i pudło przewierconych tonerów, służyły mi przez cały czas aż tydzień temu hapetka wypluła resztki głowicy (ostatniej mojej) wiec zakupiłem nową, którą odziwo napełnia sie inaczej, bez wiercenia, powiedz co sie stało ze zapytałem jak i czy są problemy...pewnie nic...

Nie odowiedziałeś na moję pytanie a teraz masz duzo do powiedzenia...ja temat załozyłem i ja kończe....offtopic... :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi