Payti Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Hey, mam problem z UT2004, poinstalowałem wszystko z crackiem nocd Deviance i wszystko śmiga OK na full detalach wszystkich na max'a przy rozdzielczości 1280x1024. Problem polega na tym, że co jakąś minutke lub czasem co 0.5 min następuje chwilowe zamrożenie gry, dysk czyta jak w grze i po kilku sekundach wszystko wraca do normy i akcja toczy się dalej. Co to może być? Spotkał się ktoś z czymś takim?:( Konfig mam jak w podpisie. HELP, poradźcie coś !!:roll: THX -=Jollo=- :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 czy pamieci na karcie nie sa aby za cieple podczas grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 faktycznie masz racje! Obniżyłem do defaultowych ustawień i jest narazie ok! THX:wink: -=Jollo=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyhe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja na mojej GF4 Ti4200 64MB mialem podobne problemy z colinem4 i NFSU - wywalilem najnowsze stery Nvidii i zapuscilem z serii 4x.xx i jak reka odjal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 yyy u mnie powodem zamrażania nie byłą grafa... tylko dzwięk ... szukaj patchy... u mnie pomogły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 tez mam takie objawy ... $migacz - jakie patche ? Do gry czy do sterownikow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...